Hiperaciditate si arsuri la stomac

10-09-2011
ciprian34
Nu este medic/terapeut
ciprian34
De aproximativ o jumatate de an am inceput sa am acid si arsuri la stomac care ma deranjaza foarte tare in sensul ca ma arde stomacul de la baza pieptului si simt acidul cum urca pe gat in sus. Am fost in urma cu trei luni la un medic gastroenterolog care mi-a facut o endoscopie iar diagnosticul a fost: Gastrita hemoragica, Duodenita eroziva. Mentionez faptul ca inainte de endoscopie am facut si un test pentru helicobacter care a iesit negativ. Tratamentul pe care l-am primit a fost nexium dimineata si seara si motilium.Problema mea este ca atata timp cat fac tratamentul ma simt foarte bine iar dupa ce il termin din nou incep arsurile si incep sa am acid. Acum deja il iau a treia luna tratamentul. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau cu un alt tratament? Am uitata sa mai spun ca in urma ca 5 luni am renuntat total la tigari si alcol. Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
10-09-2011, ora 07:36
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un tratament homeopatic, singur sau susţinut de acupunctură, ar fi soluţia de primă alegere în cazul dv. După cum aţi observat, tratamentele alopatice au eficienţă foarte limitată în cazul dv (ca şi în altele) deoarece nu tratează terenul afectat. Dv încă aţi avut noroc că nu vi s-a găsit Helicobacter. Altfel, aţi fi încasat un tratament cu multiple antibiotice timp de mai multe săptămâni, care ar fi avut acelaşi efect: zero vindecare. Am întâlnit de zeci, poate de sute de ori aceeaşi poveste.
0
12-02-2016, ora 06:29
nelu1955
Nu este medic/terapeut
nelu1955
Domnul Dr. Mihnea Dragomir va urmarec cu atentie sfaturile dumnevoastra. eu sufer de ani de zile de hepraciditate cu ulcer dodenal. mai in urma cu 2 luni am facut analiza la helectrobateripylori si mea esi ca am doar 25% aceasta boala o am de la vrsta de 17 ani hiperaciditatea si acuma am 61 de ani. o tin cat de cat sub control cu mere manc 3 si 5 mere pe zi.va rog ajutatimi cu un tratament adegvat conta cost prin curerat ma puteti contacta prin emailul -* Cu deosebita stima si respect

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.