Hidronefroza grad 1

27-03-2011
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat, sa stiu ce ar trebui de facut in cazul copilasului meu. La nici macar o luna de viata i s-a pus diagnosticul de hidronefroza grad doi la Bacau, apoi peste o saptamana ne-am dus la Iasi cu trimitere si mi-au spus ca are hidronefroza de grad 1 la ambii rinichi. Medicul de familie al copilului mi-a spus sa mai astept o perioada, sa nu-i facem nici un fel de tratament. Acum, la 6 luni jumate, din cauza ca nu prea vroia sa manance mai nimic, decat lapte (il alaptez) si foarte rar fruct dimineata, am intrebat medicul de familie daca nu ar trebui sa-i fac analize, poate e anemic, si in afara de asta, mereu aveam impresia ca urina lui miroase intr-un fel mai intepator. Asa ca am facut analizele si i-a iesit infectie urinara, apoi m-am gandit sa-i fac din nou echografie, si mi s-a spus ca are hidronefroza de grad unu la rinichiul stang, dar cu informatiile despre aceasta, doamna doctor a fost foarte zgarcita, chiar daca am fost la clinica ei particulara. Ce sa cred? Exista sansa de a se vindeca de la sine, avand in vedere ca mai are doar la un rinichi? Ce ar trebui sa fac? Oare are dureri? (se mai trezeste plangand...) Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
27-03-2011, ora 19:06
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Am uitat sa mentionez ca nu este anemic si avea 6, 3 kg acum 2 saptamani (la 6 luni si o saptamana), iar la nastere a avut 2, 6kg, nascut la 8 luni.
0
29-03-2011, ora 20:32
alina23mai
Nu este medic/terapeut
alina23mai
Nu imi poate da nici un medic de pe forum o informatie in legatura cu acest diagnostic? Macar sa stiu daca e foarte grav...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul