Herpes simplex recurent | Forumul Medical ROmedic

Herpes simplex recurent

19-12-2012
pisici
Nu este medic/terapeut
pisici
Buna seara,
La mine se manifesta herpesul de tip 1 de foarte multi ani. In perioada asta, de cel putin 2 luni insa nu am fost niciodata atat de afectata. Trece unul, apare altul, si nu apare intr'un loc doar, in cel putin 3 de am buzele praf. Asa am fost acum 5 ani in primavara.
Am luat tratament cu Isoprenosine 2 luni, am oprit si am luat o luna polen+miere+nuci si echinaceea si acum 2 zile cand am venit de afara, aveam o pata rosie intr'un loc al buzei. Am dat cu Zovirax si cand m'am trezit dimineata mai aveam in cel putin 2 locuri.
Am mers la farmacie, am luat din nou Isoprenosine pt 20 de zile si Acyclovir de 400.
Nu mai stiu ce sa fac, e ok sa il las sa erupa? Inteleg ca se inmulteste si asa mai departe. Ma afecteaza psihic f tare si simt ca e din ce in ce mai rau. Culmea e ca am impresia ca nu l'am lasat sa iasa si a mai incercat in 3 locuri.
Doctora mea imi spune sa iau ma mult Isoprenosine, e totusi 75 lei cutia cu 52 de pastile. Nu imi pot permite oricand.
Precizez ca ma spal f des pe maini, nu ating decat cu betisoare de urechi zona cand dau cu crema, nu am niciun fel de contact cu prietenul meu cand am eruptie, incerc cat pot de mult sa nu il dau altora...Este destul de deprimant...
Multumesc
4 comentarii
0
20-12-2012, ora 11:28
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
- practici ALT fel de sex, decat sexul normal?????/.(ar putea fii o cauza);
numai bine,
0
20-12-2012, ora 11:34
pisici
Nu este medic/terapeut
pisici
Raspunsul tau e ciudat. Ce treaba are rujul expirat? In 1 rand sunt foarte obsedata de igiena, am mai spus asta. Nu folosesc produse cosmetice expirate si sexul este normal. Pe mine ma intereseaza ceva puternic pt intarirea sistemului imunitar. Folosesc ruj f rar si daca e sa folosesc intr'o zi si in ziua aia imi apare herpes, il arunc.
Schimb balsamul de buze f des si mai mult folosesc crema de galbenele. dupa cum am spus, stiu ca se poate transmite asa si nu'mi dau cu ruj cand am, de obicei le arunc si mi cumpar altele, la fel si cu balsamul de buze.
Multumesc
0
20-12-2012, ora 14:52
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Din pacate nu exista alt tratament impotriva herpesului decat ceea ce tu folosesti deja. Se spune ca Isoprinosine este foarte bun impotriva herpesului, cel putin asa sustine industria farmaceutica.
Pe langa acest tratament eu te sfatuiesc sa iei si vitamina C de 500 Mg una pe zi, Poti lua mereu, chiar daca nu ai herpes in acel moment.
Cand imi mai aparea si mie cate unul foloseam Zovirax si vitamina C de la primul simptom si disparea complet in 5 zile, inclusiv semnul.
0
20-12-2012, ora 16:20
pisici
Nu este medic/terapeut
pisici
Multumesc frumos, mi'am facut si ceai de lamaie, si o sa iau vit c in fiecare zi, mai ales ca o sa vina si primavara si alte schimbari :)
O zi frumoasa si sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum se reactivează virusul herpetic în condiÈ›ii de stres
  • Ar putea exista o legătură între constipaÈ›ie È™i infecÈ›iile herpetice?
  • Simptome diferite în infecÅ£ia cu virusul herpetic ar avea legătură cu variaÅ£ii în expresia genelor virale
  • 10 informaÈ›ii importante despre herpes
  • InfecÈ›ia virală cu herpes simplex dublează riscul de demență (studiu)
  •