Hernie Hiatala la varsta de 17 ani!

28-03-2012
ilincaDUD
Nu este medic/terapeut
ilincaDUD
Buna seara,

Am 17 ani si in urma cu cateva luni am fost diagnosticata cu o boala de reflux. Aceasta a fost si inca este foarte intensa, zilnic, depinzand de alimentatia mea. Am facut niste investigatii in urma carora am aflat ca am Hernie Hiatala si Gastrita. Am inceput sa iau tratament dar sunt totusi foarte ingrijorata. Sunt riscuri de cancer? Cam in cat timp se poate trata? Fumatul ingreuneaza tratamentul? Va rog mult sa ma ajutati cu o parere!! Va multumesc!!!
1 comentarii
0
28-03-2012, ora 22:01
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
1. Poti sa ai o alimentatie normala si cu hernie hiatala, depinde cat de accentuata este, dar daca medicul ti-a dat doar tratament, nu-ti face griji in privinta asta.
2. Gatrita se poate vindeca si intr-o luna de zile cu tratament si dieta fara acru, acidulat si ce ti s-a mai recomandat. Sa faci analiza din sange pentru depistare Helicobacter Pylori daca n-ai facut, poate intretine gastrita daca ai.
3.NU e risc de cancer daca iti vindeci gastrita. Scoate-ti din cap asa ceva.
Da, fumatul afecteaza mult stomacul si vindecarea poate intarzia. Bine ar fi sa te lasi, daca, chiar nu poti, macar sa fumezi cat mai rar si avand ceva lichid cald in stomac.
Dupa tratament sa mergi la gastroenterolog sa-ti spuna ce mai trebuie sa faci in continuare.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: