Hemoroizi? formatiuni in zona anusului

15-02-2011
paul_p
Nu este medic/terapeut
paul_p
Buna ziua!
Am niste probleme cu niste posibili hemoroizi de cateva luni bune deja. NU sunt durerosi deloc, nu-mi provoaca discomfort, insa mi-i frica sa nu se inmulteasca.
Am o formatiune de aproximativ 0, 5 cm lungime aproape de anus si am si in zona anusului mici umflaturi - insa nu stiu exact daca sunt hemoroizi sau altceva ?!. Aici: http://uploadpic.org/view-pic.php?img=140577 este o poza.
Ce-mi recomandati ca sa scap de ei? (pe cat posibil fara a fi necesara interventia medicului). Am folosit pana acum produsele Proctolog si Hemorzon dar fara absolut nici un rezultat.
Din cate am mai citit eu, crema sau gelul nu vindeca hemoroizii, ci doar alunga discomfortul creat de acestia - e adevarat?
Din ce cauza apar hemoroizii? E sezutul mult pe scaun, la birou (10-12 ore /zi), un factor foarte important in aparitia lor?
Pot fi ereditari hemoroizii? Maica-mea stiu ca are si la ea sunt durerosi.

Multumesc frumos.
2 comentarii
0
17-02-2011, ora 20:32
paul_p
Nu este medic/terapeut
paul_p
Nici un raspuns. :-(
0
27-02-2011, ora 19:13
Dr-D-T
Identitate neconfirmată
Dr-D-T
Singura solutie este examenul local facut de proctolog, dupa care va mai fi nevoie sa va vada un dermatolog si tratanent.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici