Hematom picior

11-04-2012
silviabalae
Nu este medic/terapeut
silviabalae
fratele meu are un hematom pe fata anterioara a plantei stangi a piciorului, format din multiple traiecte vasculare dilatate cu tendinta la sistematizare intr-o formatiune pseudotumorala. se pare ca este prins foarte bine de os.
ce ma sfatuti?
e ceva grav?
va multumesc
2 comentarii
0
11-04-2012, ora 19:24
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
fara a vedea si examina pacientul este greu de spus ceva, insa:
o formatiune tumorala bine vascularizata nemobila, prinsa de structurile vecine (in cazul acesta de os) poate fi si o tumoara maligna, deci ar trebui sa mergeti cat mai rapid la un medic ortoped sau chirurg, care sa va examineze, sa faca investigatii suplimentare necesare (Röntgen, CT, RMN, labor etc)
0
11-04-2012, ora 20:33
silviabalae
Nu este medic/terapeut
silviabalae
Hematomul il are de cand avea 3 ani! Stiu, trebuia sa mearga demult la medic dar nu a vrut pentru ca niciodata nu la durut...in schimb a inceput sa creasca. Este un bult moale si mobil. Cand se schimba la culoare incepe sa il doara si il doare doar cand are piciorul in anumite poziti! A facut un RMN si i sa spus ca are radacini...dar acum nu stim ce sa mai credem...daca e ceva grav sau nu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul