Hematom

29-08-2014
Aesia
Nu este medic/terapeut
Aesia
Buna ziua!
As avea o intrebare si eu, desi nu am mai pus intrebari pe astfel de forumuri.
Bunica mea, in varsta de 78 de ani, in urma unui deces în familie, a acceptat sa i se administreze vitamine prin injectii intramusculare, pentru ca era foarte slabita. Dupa prima injectie i-a aparut un hematom chiar sub sold si nu stiam de ce. I-au fost administrate deja 4 injectii iar hematomul e tot acolo. Ulterior am aflat ca nu se administreaza injectii intramusculare in timpul tratamentului cu Trombostop, medicament care, din cate am inteles, este un anticoagulant. Persoana care i-a administrat prima injectie nu a intrebat de un alt tratament in curs. Acum in mare parte am inteles problema, sau cel putin asa cred si sper, dar as dori sa va intreb ce e de facut? Ar trebui sa mergem la medicina de urgenta sau sa mai asteptam sa vedem cum decurg lucrurile? Se poate intampla ceva mai grav de atat sau pot sa apara complicatii?
1 comentarii
0
30-08-2014, ora 12:43
Dr. Tarek Nazer
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Tarek Nazer
Buna ziua
Tratamentul chirurgical sau conservative al unei hematom sr decide pe baza marimei adancimea, localizare, efetul asupra testul si interesearea neurovasculara, se decide daca necesita evacoare sau nu.
Va recomand sa mergeti la un medic specialist pentru consult
Dr Tarek nazer
Medic specialist ortopedie si traumatologie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul