Hematologie (neutropenie, limfocitoza usoara)

16-04-2011
Grisha
Nu este medic/terapeut
Grisha
Avem o fetita de 18 ani care de aproape un an are analizele hematologice nu tocmai bune. Rezultatele ultimelor analize se incheie cu un diagnostic de neutropenie si limfocitoza usoara. Va rog sa ma indrumati in a afla care sunt cauzele si care ar fi clinica la care sa ma adresez pentru un tratament eficace.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
2 comentarii
0
16-04-2011, ora 22:23
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
buna seara, neutropenia trebuie investigata intr-o sectie de medicina interna daca nu se poate in una de hematologie.trebuiesc stabilite cauzele si apoi un tratament.daca sunteti din Bucuresti sau alt oras mai mare este simplu, sunt si sectii de Hematologie in spitalele mari.mult noroc.
0
14-05-2011, ora 13:04
capriorica
Nu este medic/terapeut
capriorica
am 27 de ani si de 2 ani am aceasi problema, neutropenie cu limfocitoza relativa si..eozinofilie. toti medicii care au vazut analizele au zis ca nu poate fi nimic grav insa nu am descoperit nici pana in prezent de la ce anume am aceste modificari.intentionez sa merg si la un hematolog...probabil ca trebuia sa merg mai de mult timp.va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat.daca stiti cazuri similare.sunt f ingrijoarata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Examene hematologice
  •