Helicobacter Pylori - tratament naturist

17-08-2007
emilia72
Nu este medic/terapeut
emilia72
As dori sa stiu daca existat tratament naturist pentru Helicobacter Pylori si daca am sanse sa scap de el. Astept raspuns urgent.
5 comentarii
0
31-12-2007, ora 00:00
carolina montalva
Nu este medic/terapeut
carolina montalva
buna emilia! sora mea s-a vindecat de bacterie, dar nu printr-un tratament naturist. intreaba un medic.
0
03-03-2008, ora 00:00
aissa
Nu este medic/terapeut
aissa
buna. si eu m-am vindecat de helicobacter cu antibiotice. e destul de rezistent, dar, daca faci un set de analize, medicul iti va recomanda antibioticul potrivit.
0
09-12-2009, ora 14:08
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Exista tratament naturist pentru Helicobacter Pylori cu urmatoarele produse: Ulcerofit, Ceaiul pentru Ulcer si Gastrita (Ceaiul U), Ceaiul Stomac si Intestine (Ceaiul D) si Ceaiul Gastric - toate de la FARES.
Ceaiurile nu trebuie luate toate odata. Cel mai sigur tratament este cel homeopat de desensibilizare la Helicobacter Pylori cu dilutii progresive, care poate fi combinat cu cel fitoterapeut.

Mai multe detalii, la cabinetul FARES din Strada C.A. Rosetti nr 31, in aceeasi cladire cu farmacia Apifarm (unde puteti gasi remediile si produsele apifitoterapeutice si homeopate recomandate).

Dr. Daniela Busneag, medic Fares, -*

(*modificat de administrator)
0
31-05-2010, ora 09:24
Gabita D
Nu este medic/terapeut
Gabita D
Antibiotic vine din cuvintele grecesti anti= impotriva, bios = viata
Nu neg faptul ca tratamentele cu antibiotice sunt necesare in anumite cazuri dar sa nu neglijam faptul ca pe termen lung pot face mai mult rau decat bine.
In momentul de fata exista doua posibilitati de a trata pe cale naturala, amandoua verificate : unul este gelul de aloe iar celalalt microalgele.
1
27-10-2010, ora 14:33
andreeat69
Nu este medic/terapeut
andreeat69
Si eu am suferit de o gastrita cronica determinata de H.Pylori. Am incercat la inceput mai multe combinatii de antibiotice, Omeprazol, apoi ParaProtex, dar cu rezultate temporare. Ce m-a ajutat cel mai bine a fost tratamentul de 21 de zile cu siropul Nikvorm asociat cu 1 lingura de ulei de masline dimineata pe stomacul gol despre care se scrie ca este capabil sa distruga 8 tulpini virulente de H. Pylori, dintre care 3 sunt rezistente la unele antibiotice. Sunt 2 ani de cand pot afirma ca ma pot alimenta normal, fara dureri de stomac si fara alte medicamente colaterale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: