Hai ca... Google e salvarea noastra!

08-10-2009
stefan77
Nu este medic/terapeut
stefan77
Buna ziua.

Am tot fost pe la medici de cand ma stiu (am 33 de ani). Sunt un tip la 2.08 - tanar, ingrijit, stau drept ca bradul. Am facut sport de performanta. De cate ori am fost la doctor cu vreo problema m-au tratat superficial - probabil din cauza prezentei, a aspectului exterior.

Am O GRAMADA de probleme medicale. La doctor nam rezolvat nimic niciodata - am pierdut timp, am facut o gramada de drumuri, am cheltuit o gramada de bani TOTAL INUTIL.

In fine!

PROBLEMA CARE M-A ADUS AICI

De cand ma stiu... adica de pe la 6 ani... imi tiuie urechile. Initial era un sunet puternic pulsativ, odata cu bataile inimii. Asadar nici atunci nu puteam dormi - stateam ore in sir cu ochii in tavan, pe intuneric, pana sa ma fure somnul.

Apoi na mai fost doar cel pulsativ. A inceput sa apara si piuitul continuu, pentru ca de ani buni sa ramana acesta continuu si foarte-foarte rar cel pulsativ.
Ideea e ca nam somn noaptea (ziua nu aud nici un piuit in urechi). Nam somn... nu ma pot concentra ziua, am mari pierderi de memorie. De vreun an am devenit si foarte incordat, ma enervez usor... Eu am fost dintotdeauna un tip foaaaaarte calm. Si inca sunt... fata de altii.

DE NOTAT

Nu am fumat niciodata nici macar tigari. De baut... daca adun ce am baut in 33 de ani s-ar putea sa fac cat beau altii intr-o zi. Am baut extrem-extrem de rar. Cafea... si mai rar. Poate 5 cafele in 33 de ani. Poate!

Nu am muncit in conditii de zgomot. De fapt... nam muncit. Am facut sport de performanta, apoi m-am ocupat de mici afaceri pe Internet etc.

Nu frecventez cluburile de noapte, ascult rar muzica la volum mare... si de 10 ani in nici un caz nam mai ascultat in casti.

Etc.

De cate ori am spus toate astea la doctor mi s-a raspuns... "nu ai nimic, flacau."

APLAUZE!!!

Eu cred ca un doctor tre sa fie suspicios din start! Ala e doctor, de fapt. Nu cel optimist. In fine... asta era o opinie.

O sa revin pe forum, poate primesc un raspuns.
:)
Multumesc frumos pentru eventuala recomandare...

O zi buna tuturor.
7 comentarii
0
08-10-2009, ora 09:11
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
buna.
spunemi daca ai facut ceva investigatii serioase a aparatului circulator...
EKG si ecografie la inima.
ecodopler a vaselor cervicale.
unRMN sau o angiografie a vaselor cerebrale.
cred ca problema aici este..la circulatiea sangvina cerebrala
0
08-10-2009, ora 10:44
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
stefan77, hai ca ai fost tare simpatic!! ;))))))))) Te-a preluat dl.dr.Flueraru, e de bine! :)
0
08-10-2009, ora 13:25
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Stefane draga,

acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. TOATA VIATA am fost tratat gresit, nu numai "superficial" asa cum crezi tu, superficial este modul, gresit este rezultatul. Eu chiar am primit chiar cateva daune din cauza tratamentelor gresite si la urechea ta nu este altfel cred...

Daca oamenii ar fi asa de inteligenti, obiectivi si retrospectivi ca si tine si-ar da seama TOTI ca exact acelasi lucru li s-a intamplat si lor toata viata de fapt. Dar cu atata cafea, tutun si alcool in sange omul nu mai gandeste cum trebuie. Nu degeaba gandesti cum gandesti...

Din pacate insa cei mai multi nu sunt ca tine si de aceea nici nu realizeaza faptul ca sunt tratati gresit nici macar la sfarsitul vietii cand mor in spitale de pe urma tratamentelro gresite si dupa ce au inghitit medicamente inutile si daunatoare decenii intregi.

Prea mare este orbirea, indolenta, necunoasterea, prea mare increderea in sistemul medical, prea mare frica de boala si de moarte si de aceea si nevoia de a face neaparat CEVA, fie acest ceva si gresit si daunator. Pentru obiectivitate si discernamant nu mai ramane loc cand este vorba de frica.

Acel CEVA care se face este in genere in cazul tratamentelro alopate este mai rau decat daca s-ar face face NIMIC.

Cauza nr. 4 deceselor in Germania dupa societatea de asigurai AOK sunt tratamentele alopate si operatiile cat si urmarile acestora ! O statistica oficiala.

Problema pe care ai realizat-o tu nu este din cauza doctorilor slabi si superficiali care te-au tratat numai superficial ci este o problema fundamentala, este problema intregii medicini !

La orice medic vei apela, vei avea in mare la cele mai multe afectiuni (nu la toate) aceleasi rezulatate, caci se trateza pe aceleasi prezumtii "stiintifice, pe acealeasi principii (se trateaza numai simpromele si se combat patogenii) si se trateaza cu aceleasi medicamente nocive! Exista bineinteles diferente intre doctori dar acestea sunt in rezultate atat de neinsemnate incat pot fi ignorate.

Cu foarte mici exceptii (ortopedia, chirurgia inanumite cazuri, etc) in medicina aproape tot ce se face este gresit, de la cap la coada, si chiar contrar vindecarii:

a) se tratarea numai simptomele, in loc de identificarea si vindecarea cauzei bolii

b) exista cunostinte gresite si necunostinta despre cauzele bolilor. Hipertensiunea de ex. este cauzata de nefunctionearea corecta a rinichilor care este filtrul si nu din cauza ca inima bate prea tare si pt. care medicina da NUMAI betablocheri care o fac sa-si reduca puterea sau medicamente care subtiaza sangele. La cele mai multe boli medicina spune "nu se cunoaste cauza, dar medicamentele x si y s-au devedit eficiente" desi "nu se stie inca modul cum actioneaza aceste medicmanente".

c) nu se stie multe despre functia adevarata a tuturor organelor (splina produce sangele de ex., lucru inca necunoscut, desi se stie ca globulele rosii parasesc splina!) si legatura dintre organe : problemele la rinichi creeaza afectiuni la ochi, problemele la ficat afectiuni la plamani, etc. Ca sa nu mai vorbim de glande (timus ?) si hormoni sau lucruri la nive de celula. Nici sangele scos din vena la analize nu mai arata adevarul caci este o diferenta intre in vivo si in vitro, intre ceva viu si ceva mort.
Altfel nu ar exista atatea cazuri de bolnavi cu sange sanataos testat in prealabil.

d) tratamentele sa fec exclusiv cu medicamente chimice care sunt in UNANIMITATE si FARA EXCEPTIE toxice si cu efectele toxice SIGURE scris chiar pe hartia insotitoare.
Medicii HABAR nu au de toxicologia elementara si nu o iau in consideratie NICICAND, se dau toxine cunoscute (chiar BOTULINA !!!!) ignorand complet efectul lor negativ pur si simplu cu credinta oarba in afrimatiile industriei farmcaeutice.

Pacientii cred orbeste in doctori, doctorii cred orbeste in industria farmaceutica si aceasta din urma si freaca mainile de naivitatea tututor. Cunoasterea este la fel de absenta ca si in lucrurile religoase.

Doctorii ignora stiinta cu numele de TOXICOLOGIE, o adevarat stiinta, in schimbul la niste promisiuni oarbe si desarte ("medicamentele au fost testate pe animale", "medicamentele au fost aprobate", "nu s-au constatat pana acum pericole mari" ) si care s-au dovedit de multe ori gresite prin numarul mare de medicamente care sunt interzise anual de pe urma daunelor si deceselor pe care le-au facut.

- La fracturi de oase se da calciu si vitamina D, exact aceste lucruri incetinesc vindecera
- la diabet se da insulina, exact acest lucru distruge pancreasul si te face dependent pe viata, ca un dorgat de heroina
- la gravide se da acid folic, exact acest lucru inhiba dezvoltarea normala a fatului,
- la hepatita se da interfernon, exact acest lucru impiedica vindcearea blocand sistemul de aparare impotriva patogenilor, etc.
- la cancer se face radiatii si chimoterapie, exact acest lucru distruge si restul sistemului imunitar ramas
- la lipsa de calciu se da calciu anorganic, exact acest lucru ii inhiba si mai rau asimilarea lui din alimente
- la copii hiperactivi se da ritalina, o substanta similara cu cocaina
- etc. etc.

Tot ce se face se face in medicina este contrariu vindecarii caci industria farmaceutica traieste de pe urma bolii si NU ARE NICI cel mai mic interes (declarat chiar) sa invete pe medici si pe pacienti lucruri bune si folositoare ! Ii invata ca urmare numai lucruri neesentiale, gresite si chiar daunatoare spre mentinerea vesnica si chiar marirea consumului de medicamente.

Medicii sunt cei pacaliti intai si sistemele cu care sunt pacaliti (bani, recompense, premii, onoruri, stiinta, conferinte, lucrari stiintifice gresite, falsificate, statistici gresite, falsificate) nu mai este un secret in ziua de azi desi mult timp nu se stiau aceste lucruri. Este o adevarata mafie stiintifica care pacaleste tata pe pacienti cat si pe doctori, si bineinteles si pe doctorii naivi si increzatori caci omul etse in natura lui naiv si increzator.

Problema este ca aceasta pacaleala incepe deja din primul curs de facultate iar medicul se identifica cu cele invatate si le apara cu inversunare ca fiind cuceririle proprii si nu inventia aparent logica unei industrii perverse. Omul tinde sa-ti apere prejudecatile si de acest lucru medicii nu sunt scutiti.

O stiinta mai gresita si mai daunatoare decat medicina alopata nu exista pe acest pamant si ferice de pacientii si de doctorii care isi dau seama de acest lucru si parasesc acest sistem satanic care are ca scop numai profitul si daunele sufletesti si trupesti ale omului.

Deci ori ca te duci la cel mai prost doctor din tara, ori la Dr Fluereraru sau la Prof. dr emeritus X-leescu, din stie ce tara, vei avea aceleasi rezultate in mare, atata vreme cat este vorba de tratamente cu medicamente alopate si tratarea singulara a simptomelor ignorand si neintelegand cauzele bolii.

Poti sa faci RMN-uri, CT-uri, radiografii si ultasunete cate vrei, fiecare din ele iti vor dauna in mod direct sanatatii, caci TOATE sunt daunatoare ( cu atat mai mult CT-uri si RMN-urile, aici a intrat acum 2 zile un caz cu dauna majora de urma RMN-ului) vor aduce bani cabinetelor si spitalelor in mod automat iar pacientului nici un fel de ajutor decat in cazuri foarte rare.

Cu cat mai multa aparatura a ajuns sa detina cu atat mai deplorabila a ajuns medicina.
In loc ca nr. de pacienti sa scada de pe urma "progresului stiintei" el creste continuu... iti pica fisa ?

NU MEDICII SUNT DE VINA PT. NEVINDECAREA TA CI BAZA EI, STIINTA NUMITA MEDICINA ALOPATA, o stiinta infintata si intretinuta de concerne si grupari cu intentii malefice.

Consulta, daca vrei sa testezi o stiinta medicala vindecatoare si cu mare folos si simplitate, un medic homeopat ca Dr. Jurj din Timisoara, Dr. Sorin Cadar din Pitesti (si Bucuresti si Constanta) sau alti medici homeopati pt. indiferent ce problema ai (in afara de fracturi, etc..) ca sa vezi diferenta intre tratamentele alopate si cele homeopate, atat ca eficacitate cat si ca modul de abordare al pacientului si al bolii.

O sa-ti dai poate asa mai usor unde este buba cu privire la medicina alopata caci daca tot ai ochii si mintea intredeschisi este bine sa ajungi sa-i deschizi larg si definitiv pt. tot restul vietii.

"este f. usor sa prostesti multi oamenii o bucata de vreme, este usor sa prostesti putini oameni multa vreme dar este imposibil sa prosteti toti oamenii tot timpul" Abraham Lincon

Gresilele sau mai bine zis manipularile anumitor oameni cu privire la descoperirile stiintei medicale cu folos pt. sanatate umana au inceput de mult, chiar de la descoperirea patogenilor.

Citeste despre descoperirile adevarate a lui Bechamp si sarlataniile lui Pasteur, care s-a dovedit un impostor care a facut fraude stiintifice.

www.unhinderedliving.com/germtheory.html
www.herbdatanz.com/pasteur_or_bechamp-pleomorphic_organisms-1.htm
www.herbdatanz.com/pasteur_or_bechamp-pleomorphic_organisms-2.htm
www.mnwelldir.org/docs/history/biographies/louis_pasteur.htm

Daca doresti sa fi vindecat trebuie sa apelezi la o medicina care vindeca si nu la una care numai trateaza aparentele, tot asa cum daca vrei sa-ti fie reparata masina nu te duci la spalatorie ci la un servis auto.

Acum cu privire la tinnitus-ul tau in particular:
Tinnitus-ul este greu de vindecat complet si in homeopatie iar in medicina alopata este aproape imposibil de vindecat. De dauenele tratamentelor alopate nu mai vorbim.

Homeopatia poate insa sa-l amerioreze f. mult si exista cazuri destul de rare cand este vindecat.
Acest lucru este din cauza ca nu exista cunostinte despre cauzele adevarate ale acesti boli, iar homeopatii din ziua de azi nu se ocupa cu depistarea cauzelelor bolilor ci trateaza
dupa principiile homeopate cunoscute, adica se da remediul similar pacientului si simptomelor prezente in speranta ca va vindeca si tinitusul. Daca ar exista si homeopati care fac in acelasi timp si cercetari biochimice, nutritionale, organice sistematice ar fi in stare sa faca mai mult la aceasta boala.
Eu am descoperit anumite legaturi concrete intre modul gresit de alimentatie si mai ales influenta unor unumitor E-uri din alimente ATOTPREZENTE care distrug sistemele fine din ureche si de care homeopatia actuala nu stie nimic. Acest lucru este valabil numai pt. anulite forme de tinitus, care in occident este f. des intalnit. La ce ai tu cauza trebuie sa fie alta.

Boala ta poate sa fie cauzata de o infectie, de un tratament alopat, in orice caz avem de aface de un blocaj al canalelor cu anumite depuneri ( de ex. depuneri de calciu de, ceva des intalnit la copii si cauza nr. 1 la otite), ceva de genul asta.

Cu alopatia ai extrem de putine sanse de vindecare, caci ea nu cunoaste medicamente care inlatura depunerile si nici macar nu le considera si te sfatuiesc deci sa consulti deci un medic homeopat pt. aceasta probleme.

Dar vezi sa fie un homeopat adevarat si nu un doctor alopat care face homeopatia pe langa alopatie si daca nu ai nici o sansa sa ajungi vreodata la unul homeopat, daca vrei si ai incredere putem gasi si impreuna remediul care ti se potriveste.

In plus, tu ai si alte probleme legate de somn, de memorie, de nervozitate. Oare cate medicamente diferite ai primi pt. toate problemele aceastea pe care alopatia le trateaza separat ? Si cati "specialisti " va trebui sa viziteti sa te vindece de acestea toate probeleme ???

Impartirea tratamentului la diferiti specialisti este o mare prostie in medicina caci organismul functioneaza ca ansamblu si nu ca piese izolate si numai un medic care iti intelege toate problemele si stie despre legaturile dintre organe si despre cauzele sufletesti si organice te poate vindeca.
Aceasta poate fi numai o medicina holistica ca homeopatia sau alta in timp ce specialistii vor tratata fiecare numai o parte din tine si acest lucru chiar cu toxine evidente.

In homeopatie primesti in general un singur remediu care te ajuta la toate simptomele pe care ai - indiferent de numarul lor - si des se ia numai o doza unica sau foarte rara din acest remediu !!!

Avand in consideratie si felul de viata super sanatos in care traiesti (bine ca nu bei cafea!) homeopatia isi va face efectul rapid si eficient. In ce oras locuiesti ?

Scarface

-
Literatura:
Inventing Disease and Pushing Pills: Pharmaceutical companies and the medicalisation of normal life by J. Blech

Big Pharma: Exposing the Global Healthcare Agenda by Jacky Law

Big Pharma Statistics: www.scribd.com/doc/2319730/Big-Pharma

Links:
Dr. Hamer: www.newmedicine.ca
www.leacuri.net
www.educate-yourself.org
0
08-10-2009, ora 23:39
stefan77
Nu este medic/terapeut
stefan77
Multumesc pentru raspunsuri.
:)
Nu ma asteptam sa vina asa repede, si cu atat mai putin sa se gaseasca si alte persoane care sa isi ofere opiniile - in afara de moderator.

Pentru domnul Dr. Flueraru -

Da, am facut EKG si cred ca si ecografie la inima. Dar nu recent, ci la ultima investigatie "completa" pe care am facut-o acum 12 ani. Am fost trimis de presedintele FR de Baschet la Clinica Sportivilor pentru ca aveam probleme cu ficatul si totusi aveau nevoie de mine la lotul national.

Bine, a fost o experienta demna de Dosarele X. La clinica, m-au incurajat sa-mi spun orice neplacere medicala - cat de mica. La un moment dat le-am spus ca uneori, la anumite miscari, simt ca se desprinde ceva langa coloana si instantaneu am dureri foarte mari - de ma tavalesc pe jos de durere. Iar asta tine cateva zile.
Le-am explicat ca in acel loc am fost lovit cu o piatra cubica in copilarie...

Stiti ce mi s-a spus? Ca... MI SE PARE. Ca de fapt nu ma doare, ca este o chestie pe sistem psihic. Apoi, cand am ajuns si la cabinetul de psihologie, doamna doctor psiholog m-a luat cu "am auzit ca ti se pare ca te doare."
:)
... oare ce sa fi insinuat?

Asadar, da. Am facut EKG si aproape sigur si ecografie la inima. Mai ales ca ma plangeam antrenorului de dureri mari si in zona inimii, uneori. Mi s-a spus ca e doar o durere cauzata de un muschi inter-costal... Dar pe mine ma durea de eram convins ca mor. Intr-o noapte chiar am lasat un bilet in sensul asta. Nam mai trezit pe nimeni sa ma plang... ca stiam ce imi vor raspunde.

Nu stiu ce sa zic. Toate analizele care le-am facut vreodata au iesit PERFECTE.

Cu o singura exceptie...
Exceptia a fost la ficat, unde am fost diagnosticat cu "nu se stie." Ceva legat de bilirubina - directa si indirecta... Una din ele trebuia sa fie in jurul valorii de "1", iar la mine era 6.

Domnul doctor Streinu - directorul spitalului Coletina (acolo fusesem trimis de antrenor) incepuse sa ma intrebe daca ma droghez!!!
Nu mai intelegea nimic din analize. Auzi... sa ma droghez... Ha!!! Si... ce legatura ar fi avut drogurile cu...

In fine. Iar scriu mult.

Mult a scris si Scarface.
Dar am citit tot ce a scris, mai ales ca mi-a placut cum se exprima. Nu stiu in ce masura ceea ce spune este fondat sau nu - mai ales ca nam auzit niciodata de o gramada de termeni folositi de el - insa pare destul de coerent.

Asadar, pentru Scarface -

Sunt din Bucuresti. Nu stiu daca sunt neaparat interesat de metode alternative de vindecare. Nu spun nici ca nu-s interesat. Sunt doar... atat de dezamagit de medicina incat chiar nu mai am nicio tragere de inima pentru a mai incerca.

Chiar ma gandeam zilele astea sa fac iar o tura pe la un spital. Dar... a cata oara? Iar?... Iar timp pierdut? Am si altele de facut. Iar atitudinea neplacuta a majoritatii doctorilor?... Iar bani cheltuiti, cand eu sunt din fire econom, imi refuz o gramada de placeri ca sa strang bani pentru a-mi lansa propria afacere... sa ce? Sa ii arunc pe medicamente CARE IAR SA NU DEA REZULTATE?

Macar daca stiam ca se rezolva ceva... Dar asa...

Mi-au placut extrem de mult anumite pasaje din comentariul tau, Scarface. Vad lucrurile identic. Chiar nu cred ca poti rezolva ceva intr-un spital, din moment ce esti plimbat de la un cabinet la altul. Organismul este un intreg. Trebuie luat ca atare. Pe cand abordarea unor simptome pe bucati este gresita. Eu-s de acord ca fiecare doctor este specializat pe o anumita latura a medicinei, INSA oamenii astia tre sa comunice intens intre ei pentru a vindeca un bolnav. Tre sa confrunte analize, rezultate, idei...
Iar asta nu se intampla.

Am ajuns sa cred ca doctorii sunt doctori doar pentru ca nu suntem si noi doctori. Au acumulat un nivel de cunostinte la care noi nici nu putem spera. Insa nu-i de ajuns. Si eu cunosc multa astronomie, ca am fost pasionat si am citit, am urmarit documentare despre Univers. Dar asta nu ma face om de stiinta sau astronom decat in fata celor care nu s-au interesat niciodata despre acest domeniu si... din cand in cand, cand se lovesc de el, au nevoie de mine.

Ieri, cautand informatii despre piuitul in ureche... am gasit un forum unde un individ isi expunea cazul. Nam retinut exact ce avea, insa doctorii hotarasera sa-i taie mana. Ori ii taiau mana, ori murea. Iar omul nostru, accidental, a prins o discutie cu niste medici veniti din Turcia - la emisiunea TV Nasul. Dintr-un motiv sau altul, medicii i-au inspirat incredere omului nostru care inca spera intr-un miracol. S-a dus la B1 TV (parca) si a asteptat sa iasa Dl. Moraru din sediu. L-a abordat, i-a explicat despre ce e vorba, iar Dl. Moraru i-a oferit sprijinul. Asa a ajuns omul nostru in Turcia, unde a fost operat si A SCAPAT INTREG.

Acum... omul se intreba ce ar trebui sa faca cu doctorii din Romania care urmau sa-i taie mana.

SI PE BUNA DREPTATE !!!

Am tendinta sa scriu foarte mult. Maculatura. Oricum suntem atat de mici si de neinsemnati... Poate ca Scarface are dreptate. Poate ca nu sor mai face experimente pe oameni la modul la care se faceau inainte. Acum poate ca se fac mai inteligent, mai cu manusi. Pana la urma nici razboaiele nu se mai duc pe camp... ci din birouri si la burse. Totul din pix.

Si are dreptate Scarface. Am sustinut dintotdeauna aceeasi idee: scoala este un tipar. O banda rulanta unde se formeaza rotite care sa se potriveasca mecanismului. Stii ce ti se spune.

"Problema este ca aceasta pacaleala incepe deja din primul curs de facultate iar medicul se identifica cu cele invatate si le apara cu inversunare ca fiind cuceririle proprii si nu inventia aparent logica unei industrii perverse."
... tema de gandit.


Va salut pe toti, din nou. Sa aveti o zi cat mai placuta.


P.S.
Pentru moderatori -
Pe site nu este afisat apostroful. Eu unul il folosesc... Si cum el napare (n-apare)... Sper ca macar ghilimelele sa le ia, ca tocmai l-am citat pe Scarface.
0
08-10-2009, ora 23:55
stefan77
Nu este medic/terapeut
stefan77
A, da! Uitasem... Legat de zona capului - nu?, urechile tot acolo.

1.
De foarte multi ani mi se intampla sa imi trosneasca ceafa. Coloana in acea portiune. Dar tare. Tare!, nu gluma. Bine, nu din senin, ci cand rotesc capul pe umeri sa ma mai dezmortesc... ca uneori am o senzatie mai ciudata acolo si simt nevoia sa fac miscarea asta...

2.
In intervalul vastei de 22-25 de ani... cred... mi s-a intamplat de 3 ori sa ma semi-trezesc noaptea (am saptamani intregi cand dorm noaptea, ca un om normal) si... sa ma simt paralizat. Si incercand sa ma misc putin... constientizant ca nu pot... ma trezeam de tot, in toata regula, si tot nu puteam sa ma misc.
Nimic.
Nici macar un deget. Nici macar capul. Si simteam o senzatie parca de durere... si totusi nu durea - tot la ceafa, mai spre cap, asa.
Ma concentram sa recastig controlul asupra propriului corp, iar pana la urma reuseam, normal. Dura cateva minute bune.

Hai ca... promit ca nu mai revin pe forum, ca daca ar sta cineva sa citeasca tot ce scriu... ar insemna sa nu mai faca si altceva.
:))

Inca o data, o zi buna.
0
09-10-2009, ora 08:37
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Draga Stefene,

deceptia si dezamagirea fata de sistemul medical sunt primii pasi necesari care te scot din el !
In loc sa fi trist pt. acest lucru ar trebui sa fi bucuros ! Caci fara acest pas nu ajungi la adevar.

Dar tu esti si intristat pt. ca nu vezi vrreo sansa de vinecare pt. problemele tale. Lucru firesc.
Insa acest lucru nu este adevarat ! Este numai viziune ta actuala si nu are deaface cu realitatea.

Daca ai ajuns la acesp pas important - si la care cei mai multi nu ajung, incercand la nesfarsit metode imposibile de vindecare - atunci nu trebuie sa ramai aici pe loc ci trebuie sa faci pasul urmator, caci stai la 2 metri de posibiiltatea de a fi vindecat si ar fi o prostie sa ramai pe loc, cazand poate intr-o stare si mai grava dupa care risti sa devi fara voia ta prada acelorasi doctori de care nu mai vrei sa fi tratat !

Nu numai ca primesti sfaturi de la mana intai de la cineva care ti-ar putea recomanda pe cineva care sa te vindece, dar acel cineva te-ar putea vindeca chiar el !

Asa ca nu trebuie decat sa faci ce iti spun eu si calvarurile tale vor avea un sfarsit fericit si cu folos.

Unui om care se inneaca ii trebuie ajutor din afara si acest lucru este valabil si pt. tine in aceasta situatie.
Boala si dezamagirea duce automat la pierderea vointei si a sperantei si fara aceastea este greu a gasi vindecare de unul singur. Cum poti oare sa gasesti de unul singur ceva pe care nu cunosti si nici nu speri sa gasesti !

Fa pur si simplu ce iti spun eu si eu iti dau in scris ca vei fi vindecat daca nu total cel putin in cea mai mare parte si vei reveni la optimismul si puterea dinainte !

Fa-ti o programare la Dr. Cadar in Bucuresti, aici telefoanele:
www.homeopatie.ro/contact.html

Consultatia homeopata consta numai dintr-o discutie indelungata dintre pacient si medic, fara nici un fel de analize si aparatura - in care medicul va asculta cu mare interes TOT ce ii relatezi, va pune o sumedenie de intrebari si te va lua in serios - spre deosebire de medicina alopata - la orice detaliu ii vei povesti, indiferent cat de nebun acel detaliu. Medicul chiar se va bucura de orice ciudatenie pe care i.-o spui caci tocmai ciudateniile duc la identificarea usoara a remediului homeopat.

La sfarsitul acestei discutii sau dupa ceva timp de gandire medicul iti va prescrie un remediu homeopat, in general cateva granule, care vor incepe la tine in corp un proces de vindecare pe care nu il vei crede posibil !!!!

Ai in trup si un suflet si acesta are puteri imense de vindecare atunci cand i se da substanta necesara lui !
Remediile homeopate nu vindeca in sine nimic ci sunt ca o cheie mica pt. o usa unde de afla un reactor nuclear de catva gigawati. Acel reactor nuclear este sufletul tau.

Timpul in care te vei vindeca si procentajul in care te vei vindeca dupa primul tratament nu il poate prevedea nimeni exact, insa dupa gasirea remediului corespunzator in cel mult 2-6 saptamani vei constata o diminuare masiva a tuturor simptomelor, cat mai ales o schimbare pozitiva a modului de gandire, de bunavoie, a somnului, a energiei zilnice, etc. Vei deveni un om nou, sau mai degraba Stefan din vremurile bune.

Dar la modul sanatos in care traiesti de fel tu vei remarca schimbarile pozitive deja dupa cateva zile.
Faptul ca nu dormi iti afecteaza masiv gandirea si te face pesimist, ceea ce se vede clar din modul cum scri. Asa ca este timpul urgent de a repara acest lucru !

Pana ajungi la dr. Cadar iti pot da eu niste granule speciale pt. reglarea somnului (si nu numai) si pe care le poti ridica (pe gratis bineinteles) de la verisoara mea care sta pe Calea mosilor. Scrie-mi un mesaj privat (da un click pe "scarface") si ii dau nr. ei de telefon cat si adresa ei si le poti lua cand doresti, si azi daca vrei (cel mai bine). Si nu refuza ajutorul dat caci asta este placerea mea si nu vrei oare sa-mi refuzi o placere care in plus te si ajuta...

Cat priveste tinitus-ul, trebuie sa ai ceva rabdare cu el, nu stiu daca se va vindeca de la primul tratament, dupa cum ti-am spus este mai dificil, insa daca medicul iti gaseste remediul potrivit se intampla minuni.

Ultimile 2 simptome pe care le-ai descris mai sus sunt cunoscute in homeopatie si chiar arata o legatura problema de la ureche. Chiar am mai intalnit pe cineva cu acea paralizie...

Actioneaza deci si i nu te gandi prea mult !
0
10-10-2009, ora 04:05
stefan77
Nu este medic/terapeut
stefan77
Salut, din nou.

Merci frumos pentru bunele intentii, Scarface. Am accesat site-ul recomandat si am vazut ca au o clinica la doi pasi de mine, pe Bd-ul Timisoara - Bucuresti.

Am sa merg acolo intr-una din zilele urmatoare. Sunt tare prins in munca, din pacate. Insa trebuie...

Inca o data, merci pentru sfaturi.

Numai bine si sanatate tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Australia. Unul din patru adulți suferă de tinitus, o tulburare ce determină un „țiuit în urechi”
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •