HTA gr.II risc f.inalt, cardiopatie ischemica.

15-05-2012
indries.indefina@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
indries.indefina@yahoo.com
Buna ziua.Am 57 ani, 63 kg., si sufar de HTA stadiul II, risc foarte inalt, cardiopatie ischemica, angina pectorala, diabet, co-
lesterol mare intre 250-307, circulatie deficitara, insuficienta mitrala gr.II., insuficienta renala.In prezent iau tratamentul urmator:leridip de 20 mg., aprovel de 150 mg., glurenorm, pentoxiretard, aspacardin.Am luat medicamente si pentru colesterol, acum numai iau, pentru ca mi-au iesit analize rele la ficat.Am tensiunea 140/7, 160/8, dar vineri 11 mai, dupa un mic efort, mi-a crescut tensiunea la 230/130, am ajuns la urgenta la spital.Va rog sa-mi dati un sfat, ce trebuie sa fac in acest caz, sa-mi schimb tratamentul?Va multumesc.
1 comentarii
0
15-05-2012, ora 15:42
dr.oren iancovici
Nu este medic/terapeut
dr.oren iancovici
Este greu de dat consultatii pe forum, mai ales la dvs, care sunteti cu mai multe afectiuni conexe din punct de vedere cardiologic. Din povestea dvs evident ca trebuie schimbat tratamentul si incercat altul ptr a mentine TA in limite normale. Apoi trebuie rezolvata situatia cu tratamentul ptr colesterol, poate de indentificat cauza modificarilor la nivelul functiei ficatului. Oricum, eu v-as recomanda un consult cardiologic amanuntit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.