HPV ajutoooooooooooooooor

04-06-2008
Nu este medic/terapeut
daca am fost infectata cu HPV, in sensul ca ginecologul mi a zis ca am papiloame pe vagin... inseamna ca o sa fac cancer? am auzit ca in maxim 2 ani se pot reduce numarul papiloamelor si ca exista tratamente pentru imunitate chiar daca virusul ramane in organism. oricum astept rezultatul de la papanicolau, dar vreau sa stiu daca stie cineva. o sa fac cancer de col uterin in curand? o sa trebbuiasca sa mi scot uterul? o sa mai pot face copii? testul papanicolau spune si ce fel de virus este? adica daca e cel periculos care da cancer?
de asemenea mi a zis ca am o formatiune ectopica vasculara la nivelul colului. ce inseamna asta? cancer? eu mi am inceput viata sexuala de o luna si un pic. si nu am avut decat un singur partener.
1 comentarii
0
05-06-2008, ora 00:00
diana_raluca
Nu este medic/terapeut
diana_raluca
buna crina, acest virus se ia numai prin contact sexual la barbati nu se manifesta si ff rar da caner la ei, nu te speria asa tare pana nu iti faci si testul adn-hpv si o colposcopie*.eu am 27 ani si in urma cu un an si jumatate am nascut dupa 6 luni am facut papanicolau care nu a iesit bine asa ca doctorul mi-a recomandat adn-hpv care l-am facut si a iesit pozitiv adica am hpv cu risc inalt am toate tulpinile cu risc lalign dar asa nu inseamna ca o sa fac cancer am posibilitate mai mare decat o pers care nu e purtatoare cu 5% sa fac nu e demonstrat.am urmat tratament cu cantastim de 2ori pe an pt imunitate este un autovaccin de la cantacuzino se gaseste mai greu de obicei vb cu portarii spitalului.eu imi fac papanicolau la 6 luni si la un an hpv pt ca e posibil sa il elimini din organism daca ai o imunitate puternica in rest mai nimic si in legatura cu copilul am inteles ca nu afecteaza sarcina fatul este protejat de virus chiar si in nasterea normala dar mai sigura este cezariana;multa sanatate si gandeste pozitiv daca te pot ajuta cu o parere -
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul