HISTERO-SALPINOGRAFIE

27-07-2009
georgianaeu
Nu este medic/terapeut
georgianaeu
Am 36 ani si nu am nici o sarcina pina acum.
Am facut aceasta histero in urma caruia am acest rezultat:.
Cavitate uterina de dimensiuni normale, ante/retroversata, latero-deviata spre dreapta, relativ omogen opacifiata postadministare de substanta de contrast, cu contururi nete, regulate.
trompe filiforme, cu traict sinuos, opacifiate integral, permeabile.
as vrea sa stiu daca acest rezultat este bun si daca am sa am succes cu o inseminare intrauterina deoarece urmeaza sa o fac luna aceasta.alte valori; ziua a3a -testosteron 0.57ng/ml ; FSH 6.17 m UI/ ml ; LH 6.01 mUI/ml.
progesteronul in ziua a21a: 21.62 ng/ml
5 comentarii
0
30-07-2009, ora 17:11
stancorina
Nu este medic/terapeut
stancorina
atata timp cat trompele sunt permeabile ai sanse mari. la ce clinica faci inseminarea ? adica in ce oras?mult succes!
0
01-08-2009, ora 17:51
georgianaeu
Nu este medic/terapeut
georgianaeu
Fac la clinica MED LIFE din Bucuresti. Medicul cu care urmez are ff multe reusite, am mers la recomandarea unei prietene care deja are un baietel iar sora ei la fel tot cu acest medic si din prima a fost ff bine.
0
04-08-2009, ora 15:50
stancorina
Nu este medic/terapeut
stancorina
Da, am auzit de clinica asta, am inteles ca e f. buna ;daca nu ma insel acolo e profesorul Marinescu.
iti doresc mult succes si BB sanatos(i)!!
0
12-10-2009, ora 09:09
karita
Nu este medic/terapeut
karita
as dori sa stiu unde ai facut histero ca vad ca ti sa spus amanuntit cum a decurs totul?eu am facut acum 3 sapt la spitalul judetean maternofetalo pe langa 23 august.vreau sa spun ca ma durut f tare si sa chinuit pana a introdus aceea substanta.rezultat.nu a spus dr, decat ca nu pot face copiii ca am ambele trompe impermeabile.eu am avut si o sarcina extra uterina acum 2 ani si recesc f repede anexxxita cronica.sunt f ddisperata de cand am aflat ce a spus aceea dr.am intrebat, daca nu se poate face nimic pt asta si a spus ca decat fv.dar eu stiu ca se poate face laparo sau alte chesti.ea a spus ca nu ca e dificil etc.banuiesc ca daca ii dadeam ceva poate rezolva problema.nu iam dat pt ca nu am crezut ca merita si sa purtat urat.acum nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc, sotul da vina pe mine ca nu m/am injrijit etc.poaaate ma ajuta cineva cu un sfat
0
12-10-2009, ora 09:45
georgianaeu
Nu este medic/terapeut
georgianaeu
karita eu am facut histero la clinica MED LIFE din BUCURESTI la medicul ALBU DRAGOS. Un medic ff bun vorbeste ff frumos, merita sa te duci este un profesionist stie ce face.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul