HIPERORTOCHERATOZA

18-02-2008
ANA24
Nu este medic/terapeut
ANA24
In urma unei biopsii cutanate s-au constatat urmatoarele: epiderm atrofic cu hiperortokeratozasi spongioza focala. La nivelul dermului superficial se constata discret edem, cu prezenta de mici infiltrate inflamatorii limfocitare perivasculare si in jurul foliculilor sebacei.
biopsia musculara, deltoid stang: fascicule de fibre musculare striate cu degenerescenta adipoasa, cu prezenta de foarte rare fibre musculare rotunjite, edematiate, alternand cu fibre musculare atrofiate. Nu se constata prezenta de infiltrate inflamatorii printre fibrele musculare.Concluzia data este de distrofie musculara.
Am specificat si rezultatul biopsiei musculare in ideea ca are legatura cu modificarile de la nivelul pielii.De multa vreme am niste modificari si la nivelul palmelor: pete rosii, si niste papule si am senzatia ca pielea de la nivelul degetelor este subtiata.
Nimeni, n-a pus insa, un diagnostic precis.
Mentionez ca am 53 de ani si semnele la nivelul pielii, cat si la nivel muscular au debutat in aprilie 2007.
Multumesc!
1 comentarii
0
28-02-2008, ora 00:00
marinaalina
Identitate neconfirmată
marinaalina
incercati sa preparati la o farmacie urmatoareaRp/ 5 g uree, 10 g acid lactic, 5 g acid salicilic, 50 g lanolina si 50 g vaselina si ungeti miinile fara masaj seara si puneti o manusa de bumbac sau soseta.verificati si enzimele hepatice ca poate fi si sta o cauza a afectiunii dvs.astept raspuns -*



(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.