HIPERMENOREEA

09-09-2009
tomaela
Nu este medic/terapeut
tomaela
Buna seara! Am si eu nevoie de niste lamuriri:am un ciclu neregulat de 22-24 de zile si in prima si a 2 a zi de menstruatie am niste sangerari destul de mari si cu multe cheaguri, apoi in ziua a 3 a se reduce destul de mult fluxul pentru ca in ziua a 4 a sa mai fie chiar foarte putin sau deloc;mentionez ca in fiecare luna la menstruatie ma anemiez destulde tare; va rog sa imi ziceti ce ar trebui sa fac?
1 comentarii
0
10-09-2009, ora 10:46
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat cu experienta. Homeopatia VINDECA astfel de probleme destul de usor si fara efecte secundare. Am publicat aici mai multe nume de homeopati renumiti.

Va recomand in afara de asta in timpul menstruatiei si dupa pt. cateva zile "Ferrum phosphoricum CH9" homeopat, cate 1 granula de 2-3 ori pe zi (se suge) pt. a contracara efectul pierderii de sange cat si o singura granula de CHINA C30 la o zi dupa prima zi de sangerare puternica si cu repatere la 3 zile dupa aceea. Remediile se gaseste la farmacii homeopate si costa 6 lei pt. un tub de 80 de granule.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul