HEPATITA CRONICA

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
In urma unor analize medicale am fost diacnosticat ( suspect de hepatita c) dar nimic concret.Ma doare foarte tare in partea dreapta sub coasta si mi sa zis ca e Colecist si ca ficatul nu doare.Nu mai am pofta de viata si mie frica mereu ca ma doare si ma dobuara boala si nu am nici o sansa, practic e autosugestie dar nu stiu cum sa scap. Daca aveti ideie ce pot face ca sa-mi recapat increderea si pofta de viata.Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Nu am inteles daca ai fost diagnosticat cu hepatita cronica sau este doar o supozitie. Intr-adevar tesutul hepatic nu doare, insa capsula cu care este invelit are terminatii nervoase si in cazul maririi ficatului (din diverse motive) apare durerea hepatica. Poate ne spui si noua rezultatele analizelor pe care le-ai facut si alte simptome, daca mai ai.
Oricum ar fi nu are rost sa te gandesti la ce-i mai rau, mai ales ca ai spus ca nu stii nimic clar. Aceasta boala este tratabila, trebuie insa sa ai putina rabdare. Multa sanatate si asteptam vesti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: