Helicobacter pylori - tratament 2 anmtibiotice si pansamentul gastric

11-03-2009
RANIELLA
Nu este medic/terapeut
RANIELLA
buna ziua! acum o luna am fost diagnosticata cu h.p. si medicul mi-a dat un tratament cu 2 antibiotice si un pansament gastric(mi-a zis sa iau 7 zile antibioticele) dupa 4 ma simteam obosita, ceva anormal pt mine(fac sport3-4 ori pe sapt).in urma analizelor mi-au iesit tgp si tgo cu valori duble fata de limita superioara a lor(nu consum alcool, cafea, tigari).medicul mi-a zis sa renunt la tratamentul pentru h.p pentru ca ficatul nu face fata. am nevoie de opinia unui specialist.nu stiu ce sa fac, am probleme cu stomacul(dureri) si nu pot sa ma tratez.cum sa fac sa scap de ambele probleme? medicul mi-a interzis sa mai merg la sala de sport, ce sa fac?mentionez ca am 25 de ani si nu am avut niciodata probleme de sanatate.multumesc!
3 comentarii
0
11-03-2009, ora 18:59
(gabriela)
Nu este medic/terapeut
(gabriela)
nu sunt medic dar cred ca poti amana pt putin tratamentul pt helicobacter -pilory si incearca un tratament naturist pt.stomac.(ex.zeama de cartofi cruzi).vezi de ce ti s-au marit transaminasele(consultate cu med de fam.)si ia niste protectori hepatici(silimarina, spirulina)oricum asteapta un timp si incearca sa reiei tratamentul cu alta combinatie de medicamente(daca exista).
0
11-03-2009, ora 19:58
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
RAMO23 da un click pe id-ul meu si citeste la subiectul deschis de mine despre aceasta bacterie!Si eu am hp!!Vei gasi acolo mai multe date!Eu acum fac un tratament cu sulforaphane si ma simt foarte bine!!
Numai bine
0
23-03-2009, ora 13:57
lerutsa
Nu este medic/terapeut
lerutsa
eu am scapat de dureri de stomac si duoden cu ajutorul tincturii de propolis. eu luam jumate de lingura de tinctura si rest apa dimineata pe stomacul gol o luna jumate. Mi s-a depistat si mie H.P. Am facut tratament dar nu am idee daca am scapat de ea sau nu caci mi-e frica sa merg la analize
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici