| |
|
|
|
| |
|
Autor: JOJO |
Data: 10-02-2007 |
|
Am 31 de ani,si de un an m-au diagnosticat cu aceasta boala.Ma tratez cu THYROZOL 5mg si de cand mi-a aparut tahicardia cu EGILOK 25mg.Primele rezultate au fost:TSH=0,01 FT4=24,32 ANTI TPO=600,Iar acum,dupa un an:TSH=1,43 FT4=16,79 ANTI TPO=507,2.La ecografie arata bine.As vrea sa stiu,daca dupa rezultatele de mai sus,sunt sanse sa recidiveze boala sau este nevoie de interventie chirurgicala?Cand o sa mai scada valoarea ANTI TPO,voi scapa de tot de tahicardie? |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 1 |
|
|
Autor: M.D. | Dr. Mihnea DRAGOMIR -
Medicina de familie ,
Bucuresti |
Data: 22-02-2007 , ora 00:00 |
|
Boala nu recidivează dar īşi poate schimba sensul: din hiperfuncţie a tiroidei să treacă īn hipofuncţie a tiroidei. Se īntāmplă des, deoarece iniţial agentul patogen (inflamaţia) "stoarce" tiroida ca să zic aşa, iar ulterior se poate īntāmpla să o epuizeze. Atunci tratamentul va trebui modificat. De aceea, controlul periodic la un endocrinolog (e bine să fie acelaşi) este foarte important.
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
80238
Ultimul utilizator:
vandia
Total mesaje:
171026
Ultimul mesaj:
31-07-2010
5 useri inregistrati; 592 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Clinica de ortodontie Timisoara. Sunt tratate cazuri complexe inclusiv cazuri de chirurgie ortognata-chirurgie de maxilar. Aparate dentare fixe Damon si Ceramica.
STOMATOLOGIE -ORTODONTIE TIMISOARA
07300-76453(SMILE)
Mai simplu ca niciodata! Porti aceste inele magnetice speciale in timp ce mergi pe jos si se reduce pofta de mancare intr-un mod natural si eficient.
90 RON
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic