Gust oribil si sputa maro dimineata

13-02-2009
aceraspire
Nu este medic/terapeut
aceraspire
Buna ziua,

Am o problema si as dori o parere. Stiu ca trebuie sa ajung la un medic specialist, dar toti m-au rugat sa-i sun dupa 25 februarie pentru programari.

Dimineata cand ma trezesc am un gust oribil in gura. Ceva acru amarui. Un fel de fermentatie... Problema mai mare e ca sputa prezenta in gura la prima ora este maronie (o tenta rosiatica). Dupa ce scuip tot afara nu mai am aceasta problema pana a doua zi dimineata. In timpul zilei sesizez mici "infierbantari" ale stomacului atunci cand mi-e foame.

Am fost la un medic dentist sa-mi "repar" o masea care sangera si pe care o banuiam de colorarea salivei. Totusi, doctorita mi-a spus ca desi maseaua (gingia) sangera la socuri mecanice, nu se face vinovata de problema mea. Neavand cum sa ajung la gastro, am mers pana una alta la un generalist care mi-a facut analizele si mi-a prescris o reteta. Toate bune si frumoase, am scapat de acea senzatie de arsura iar gustul de dimineata parca nu mai este la fel de "acru-amarui" dar saliva tot maronie este. Are idee cineva de la ce ar putea lua acea culoare? Are legatura gustul oribil din gura cu sputa?

Multumesc mult.
5 comentarii
0
13-02-2009, ora 12:19
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Cel mai probabil aveti o posibila afectiune la stomac, din ce stiu eu si bila poate sa provoace aceste stari de gust acru-amarui.Sunt necesare investigatii pe aceste zone
0
25-06-2010, ora 22:23
dany_81
Nu este medic/terapeut
dany_81
buna ziua,

si eu am exact aceeasi problema; am fost la diversi medici..tratament... dar nici un rezultat
s-a mai confruntat cineva cu problema asta? daca a gasit vreo rezolvare

multumesc
0
11-08-2010, ora 22:25
wesfalianul
Nu este medic/terapeut
wesfalianul
si eu am sputa maronie si cu gust de sange, imi dau seama ca este ceva digestiv pentru ca neglijez alimentatia, nu am fost la medic dar daca manac la ore fixe si sanatos, sucuri fara acid, fara alcool ma simt bine si nu am acel gust
a si simt o durere difuza sub coaste in partea stanga am intrebat si doctorii de familie, nu prea se implica, e sigur ceva legat de stomac sau esofag, daca poate cineva sa-mi dea sfaturi ?
0
19-10-2010, ora 10:21
oliv73
Nu este medic/terapeut
oliv73
buna ziua. de vreo doua zile am un gust amar in gura, stari de voma, iar astazi dimineata (cand m-am spalat pe dinti) am scuipat ceva maro verzui. am intrat in panica si nu stiu ce sa cred. ce ma sfatuiti?
0
14-03-2011, ora 01:39
bunicuxl
Nu este medic/terapeut
bunicuxl
wesfalianul ai dureri in partea stanga din cauza colonului, ai ceva gen sindromul colonului iritabil, du-te la medic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Gust ciudat în gură
  • Pierderea gustului și a mirosului - cauze posibile
  •