ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Boli » Boli endocrine

Gusa nodulara

Autor: marcelus Data: 03-07-2009
Cunoaste cineva un medic endocrinolog bun care sa ma ajute in tratarea acestei probleme de sanatate

Comentarii / raspunsuri: 8 |

Autor: trifan francesca Data: 04-07-2009, ora 10:33 |  Raporteaza continut inadecvat
eu am fost la Iasi ,spitalul Sf.Spiridon la dr.cristea cristina .pana acum am fost multumita.

Autor: marcelus Data: 04-07-2009, ora 11:21 |  Raporteaza continut inadecvat
buna FRANCESCA iti multumesc pentru raspuns . La tine sa rezolvat problema chirurgical s-au cu tratament .Daca esti amabila imi poti spune cum o pot gasi pe d-na doctor

Autor: marcelus Data: 04-07-2009, ora 11:56 |  Raporteaza continut inadecvat
sint din judetul Hunedoara. As avea o mare rugaminte daca cineva imi poate recomada un medic endocrinolog din Cluj care s-o mai ocupat cu tratarea gusei nodulare . va multumesc mult de tot

Autor: dumi.maia Data: 05-07-2009, ora 21:01 |  Raporteaza continut inadecvat
marcelus as vrea sa stiu ce simptome ai pt ca si eu am fost diagnosticata cu boala asta am urmat o perioada de o luna si jumate cu euthyrox ,dupa care am repetat analizele tsh-ul mi-a scazut dar dr. mi-a dublat doza si nu am mai suportat-o

Autor: dumi.maia Data: 05-07-2009, ora 21:07 |  Raporteaza continut inadecvat
eu am luat in greutate si m-am chinuit sa slabesc(fara succes) nu puteam dormi noaptea(la ora 3 eram treaza)uitam ,plingeam la orice lucru trist auzit ,eram obosita de ziceai ca ma stors cineva de vlaga,nu puteam citi ceva ,intr-un cuvant parca eram batuta in cap

Autor: trifan francesca Data: 09-07-2009, ora 12:21 |  Raporteaza continut inadecvat
la mine s-a rezolvat cu tratament . o gasesti la spitalul sfantul spiridon din iasi .nu am gasit numarul ei de telefon am sa il mai caut si daca il gasesc ti-l dau .nu stiu nici un medic endocrinolog din cluj ,poti sa te interesezi pe internet pote vei gasi .poti sa te duci si la bucuresti la PARHON(este specializat pe endocrinolocie ).de obicei gusa polinodulara se opereaza dar daca esti in primul stadiu se poate vindeca cu tratament.mult noroc!

Autor: marcelus Data: 09-07-2009, ora 12:35 |  Raporteaza continut inadecvat
Iti multimesc pentru raspuns. daca ai putea sa-mi dai si nr dinsei de telefon

Autor: trifan francesca Data: 13-07-2009, ora 15:23 |  Raporteaza continut inadecvat
acesta este numarul : 0744667506

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 80238
Ultimul utilizator: vandia
Total mesaje: 171026
Ultimul mesaj: 31-07-2010
5 useri inregistrati;
609 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Fii prima care suna si castiga un voucher de 150 RON pentru silueta ta! SUNA ACUM!!!
CENTRU DE SLABIRE SI INTRETINERE CORPORALA BUCURESTI
Inapoi Inainte
0726.652.099
Detalii
Oxigen cu puritate 99.8%, kit complet pentru utilizare de catre pacienti
370 RON
BENTRIS PLUS
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: