Granulom la masea tratata

15-09-2009
chiriac87
Nu este medic/terapeut
chiriac87
In luna februarie anul acesta mi-am tratat o carie la o masea.totul a fost normal la un medic specialist mi-a facut raza, tratament omorat nervul, plombat, etc.Totul a fost normal nu am mai avut nici o problema dupa aceea pana prin luna iunie cand intr-o seara a inceput sa ma doara acceasi masea o durerea care disparea dak luam un analgezic cum ar fi nurofen sau aulin durerea ma tinut cam o saptamana dupa care a disparut total, insa dupa vreo luna de la durere am observat ca mi-a aparut o umflatura in dreptul maselei pe mandibula cum ar fi un abces dar mai mare si tare.acesta nu ma doare doar ca in doua luni mi sa umflat partea aia de 3 ori iar prin tratamentul cu antibiotice se desumfla revenind la acea umflatura de marimea unei alune.Ce imi recomandati sa fac pana sa merg la dentist acum ca mi sa umflat iar ?si ce credeti ca o sa imi faca medicul dentist ?la ce sa ma astept ? Va multumesc !!!!
1 comentarii
0
17-09-2009, ora 00:04
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
tot ceea ce veti face dvs acasa, adica tratamentul cu antibiotice si analgezice, va ameliora temporar simptomele ( durerea, umflatura). tratamentul complet, singurul care rezolva cauza acestor simptome, este la medicul dentist. acesta va va retrata corect canalul/ canalele dintelui respectiv. daca tratamentul endodontic ( adica al canalelor) nu va fi eficient sau suficient atunci se intervine in ultima instanta chirurgical.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul