Gonoree, nu mai scap de ea!!

25-10-2011
mick222
Nu este medic/terapeut
mick222
Buna ziua, in urma cu 3 ani m-am procopsit cu gonoree, am facut parca cefort injectabil daca imi aduc bine aminte! In urma cu 2 ani mi-a aparut iar scurgerea, fie ca infectia a reaparut sau am luat-o iar! Am fost la doctor, mi-a analizat la microscop secretia si mi-a prescris azitromicina (care stiam eu ca se ia pt chlamydia) dansul a zis ca e buna si pt gonococ, tratamentul cu azitromicina l-am facut de vreo 3-4 ori pentru ca disparea scurgerea, iar dupa 1 luna aparea din nou!

Acum a aparut iar in urma unei raceli! Cu simptome slabe, 2 zile am avut doar o usoara scurgere dupa care nimic! Sa dovedit a fi gonococ si evident doctorul a vrut sa imi dea iar azitromicina! I-am spus ca nu ar fi ok sa imi dea altceva daca la azitromicina nu a avut efect..si atunci mi-a prescris Doxacilina 100mg, prima zi 2 pastile la interval de 12 ore, iar urmatoarele 8 zile cate o pastila pe zi!

Este corect tratamentul? Sa merg la un medic sa fac o antibiograma sa vad la ce antibiotic e sensibila gonoreea?
1 comentarii
0
14-11-2011, ora 00:24
Jamila
Nu este medic/terapeut
Jamila
indicat ar fi sa mergi la un doctor specialist (ginecolog) si sa iti faca secretia vaginala si dc poate sa iti faca si cultura secretie uretrala sa vada exact ce tip de microb ai si la ce antibiotice este microbul sensibil. dc mai ai intrebari ma poti apela pe yahoo. multa bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.