Glanda Hipofiza!

10-03-2009
niko25
Nu este medic/terapeut
niko25
Salutare!
Am 25 de ani si sunt din Tulcea, acum locuiesc in Italia.
De citiva ani buni am niste dureri de cap insuportabile!Am facut citeva controale dar nu stia nimeni care e problema, am luat tratamente, injectii, etc.Nimik.
In august 2007 am fost la un control ginecologic, in Tulcea, avind in vedere ca numai ce imi incepusem viata sexuala, un control de rutina, dar am precizat si faptul ca ciclul menstrual imi vine neregulat, chiar si la 2 luni!Mi a dat niste analize de facut, hormonale, trimise la Bucuresti, sa vada care ar fi cauza!Vazind rezultatul m a sfatuit sa merg la un endocrinolog ca sunt probleme cu glanda hipofiza.Am plecat in Italia si am fac un control acolo, mi a pus niste intrebari, mi a dat de facut o ecografie interna la ovare.Acum vizita este peste 6 luni, asa e aici, analizele astea care le am facut mai sunt valabile peste 6 luni?posibil sa se schimbe, nu?Durerile astea insuportabile de cap, starile de disconfort, oboseala-desi stau acasa-, cearcane, ameteli, stari de voma provin de la glanda?
3 comentarii
0
11-03-2009, ora 08:28
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Eu zic ca in 6 luni se pot schimba rezultatete, depinde de problema.Acele simptome nu cred ca provin de la glanda dar si asta depinde de gravitatea situatiei.Sfatul meu este sa incerci sa mergi mai repede la un endocrinolog pt stabilirea unui diagnostic si tratament deoarece hipofiza este glanda "mama"si cu timpul toate celelalte glande vor avea de suferit.Daca vrei iti pot recomanda un medic bun in Romania.
0
23-03-2009, ora 14:35
mamineta
Nu este medic/terapeut
mamineta
Pentru Arena. Si eu ma confrunt cu o situatie similara. Ti-as fi f recunoscatoare daca ai avea amabilitatea de a-mi da mie nr. si numele medicului specialist din Bucuresti pt. glanda hipofiza. Eu am 2 adenoame suprarenale, cel de pe dr. fiind destul de mare( 24/17 mm ), iar la RMN se pare ca si la gl. hipofiza am modificari. Joi probabil ca voi sti mai multe, deoarece voi merge la medicul de familie cu rezultatele si sa vad apoi unde.ma voi mai duce.
0
27-04-2010, ora 09:20
petre ionescu
Nu este medic/terapeut
petre ionescu
buna.sant din cluj si baiatul meu are 15 ani, la RMN s-a vazut un chist pe glanda hipofiza si trebuie operat, v-as fi recunoscator daca imi recomandati si mie un medic specialist neurochirurg care a mai operat asa ceva la copii...cu stima.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •