Ginkgo biloba

04-12-2013
paul_p
Nu este medic/terapeut
paul_p
Buna ziua,

Doresc sa iau Memo Plus deoarece urmeaza pentru mine o perioada destul de lunga (cateva luni) in care am de invatat in fiecare zi.
Am vazut insa ca contine Ginko biloba doar 10 mg: http://www.csw.ro/produse/memoplussupsup_139.aspx si in plus contine si cafeina in proportie parca destul de mare.

Eu momentan iau Ginkgo biloba 8o mg forte realizat de Alevia: http://www.alevia.com.ro/ginkgo-biloba-80mg-forte.html

Intrebarea mea este de ce e atunci Memo Plus asa de scump, avand doar 10mg iar in schimb cel de la Alevia are 80 mg si e mult mai ieftin? Doar din cauza ca contine si B6 + Magneziu - care daca le iei separat nu-s mai mult de 14 lei (http://www.alevia.com.ro/magneziu-vitamina-b6.html)...

Ceaiul de ginkgo biloba ajuta ?

Multumesc
3 comentarii
0
05-12-2013, ora 17:48
Remicade
Nu este medic/terapeut
Remicade
Memo Plus este un complex care contine mai multe substante toate cu actiune sinergica, dozele necesare sint mai mici, scad si si efectele adverse, 30 mg de cafeina nu este mult, 1 pahar de Coca Cola contine aceasta cantitatea. Nu stiu de ce romanii nu fac diferenta intre medicamente si suplimente alimentare si le pun toate la un loc, retineti ca nimeni nu verifica nici un supliment alimentar, poti pune cocaina si sa-l vinzi linistit, evident ca daca cineva pateste ceva autoritatile iau masuri (de multe ori prea tarziu) cum a fost cazul mirabolantei capsule de slabit chinezesti. La Memo Plus dai un ban in plus dar ai certitudinea unui produs fabricat de o firma mare cum este Walmark.Despre fosfatidilcolina n-ati zis nimic.
0
07-12-2013, ora 20:04
paul_p
Nu este medic/terapeut
paul_p
Chiar nu stiam ca suplimentele alimentare nu sunt verificate inainte de a fi puse pe piata... mi se pare totusi ciudat acest aspect...
Nu contest ca MemoPLus nu e bun, insa nu puteti nega si faptul ca pretul e si putin umflat din cauza reclamei care i se face.
La ce va referiti cand ziceti de fosfatidilcolina ?Am vazut ca Memo Plus contine si asa ceva si ca "Fosfatidilcolina este prezentă în stratul nervoase şi menţine sănătatea sistemului nervos.".

Am pus intrebarea caci nu prea imi permit sa dau banii pe MemoPlus...
Poate ca cel mai bine ar fi sa incerc sa am un stil de viata mai sanatos si sa dorm mai mult si mai bine, si sa renunt la aceste suplimente care "ajuta" (nu stiu exact in ce masura) la o mai buna memorare...
0
08-12-2013, ora 11:21
Remicade
Nu este medic/terapeut
Remicade
Memo Plus e un produs muuult mai complex si mai de incredere asa ca normal ca este mai scump. In viata tot ce e bun costa, in 38 de primaveri sau toamne n-am intalnit ceva ieftin si bun in afara de apa de la robinet :). Ultima parte e foarte adevarata as mai adauga NU studiului de noapte e cel mai mare atentat la sanatate...
Fosfatidilcolina e un produs foarte important, poate faptul ca Memo Plus costa mai mult se datoreaza si acestuia, sinteza, purificarea substantelor chimice costa desi ma tem ca toti le cumpara din China/India la preturi de dumping si in Europa umfla pretul final al produsului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: