Gingii singerinde!

01-03-2009
veruta!
Nu este medic/terapeut
veruta!
Buna ziua, am 20 de ani si-mi singereaza gingiile, sunt umflate si rosii.Stomatologii nu m-au ajutat, poate fi de la singe?Am dat niste simple analize de singe si cantitatea componentelor (trombocite, leucocite, si alt.)pareau a fi normale.Poate fi din alta cauza?Cum credeti medicamentul asta, , tarosin" este bun, m-ar putea ajuta?Am citi prin internet ca are ceva legatura cu asta.multumesc!
3 comentarii
0
01-03-2009, ora 14:04
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai o parodontoza sau o gingivita.Fie ai probleme cu dintii, sau igiena gurii este insuficienta, poate ca fumezi mult, bei alcool, tii vreun regim de slabire si ai si imunitatea mai scazuta.Trebuie totusi sa te vada un stomatolog si sa-ti recomande un tratament.Nu stiu cat te-ar putea ajuta Tarosin.Daca analizele la sange sunt normale, e bine caci putem elimina ce e mai grav.Mergi la medicul de familie sa-ti recomande un stomatolog sau un specialist BMF.
0
01-03-2009, ora 17:51
veruta!
Nu este medic/terapeut
veruta!
Mda, va multumesc stiam ca am paradontoaza sau gingivita-nu am probleme cu dintii, dintii mii spal regulat(Pasta parodontax), si pe linga asta mii masez cu ulei de struguri de poama.Nu fumez, n-am fumat niciodata nici macar pe linga fumatori nu stau.Nu sunt alcoolica, nu-mi stric tineretea cu asa ceva.Regim nu am tinut in viata mea pot sa consum orice, sunt zvelta
(1, 72 -60kg.).Imunitatea poate ca e mai scazuta, fiindca racesc mai usor.Am vizitat vreo 5 stomatologi si-o data cu ei atitea tratamente.Medicul de familie sa crezut stomatolog si-mi propunea si el un tratament.
0
01-03-2009, ora 19:59
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Pai de la ceva ai facut aceasta gingivita; nu-i destul sa spui ca doar imunitatea o ai scazuta, astfel ar trebui sa aiba gingivita 60% din populatie.Si daca primul stomatolog ti-a dat tratament l-ai urmat si nu a mers?Sau nu ai avut incredere si ai alergat la al doilea? Apoi la al treilea si tot asa pana ai dat de noi... Ai urmat o cura de medicamente completa pentru aceasta boala?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: