Ginecomastia

07-03-2008
ilie1987
Nu este medic/terapeut
ilie1987
Buna seara!As vrea sa stiu daca exista vreun tratamnet nechirurgical pt tratarea ginecomastiei unilaterala.Am 20 de ani..
2 comentarii
0
17-03-2008, ora 00:00
gretaMD
Identitate neconfirmată
gretaMD
Cel mai bine ar fi sa te prezinti la un medic endocrinolog care sa-ti recomande un tratament hormonal sau chiar homeopat. La varsta ta ginecomastia nu cred ca are ca si tratament de prima linie chirurgia. Ma intereseaza cazul tau, daca doresti sa imi prezinti mai pe larg problema ta, - Mult noroc.
0
13-05-2009, ora 21:02
Gbr
Nu este medic/terapeut
Gbr
Buna.Am 18 ani, si cred ca am ginecomastie.De mic copil am avut aceasta problema care m-a facut mereu sa ma simt stanjenit.La bazin mai toti faceau glume pe acest fapt...Si acum...Am luat niste capsule de slabit "Capsula de Slabit".Prima oara am luat dep e 1 septembrie pe 29 noiembrie si de la 120 kg ajunsesem la 92 de kg.Insa tot aveam acesti asa spusi " sani ". Am lasat pastilele acestea vreo 3-4 luni...am mai pus pe mine vreo 10 kg... si o data cu aceasta...si sanii s-au mai marit.Am inceput iar pastilele si am o luna de cand le iau iar...am slabit la burat...picioare...dar la sani NU.As dori sa stiu daca se poate face vreo ceva...in afara de operatie...nechirurgical... Va rog sa-mi raspundeti. Va multumesc anticipat ! Sunt din Galati !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: