Ginecolog bun in Focsani sau in Galati!

01-05-2014
andrea.loredana
Nu este medic/terapeut
andrea.loredana
Buna ziua !
Am nevoie de recomandarea unui ginecolog foarte bun in Focsani sau in Galati. Pe data de 28 cand trebuia sa imi vina ciclul am avut o scurgere usoara maronie care a tinut aproape 3 zile. Apoi de ieri, secretia a inceput sa fie mai abundenta si putin mai deschisa (visinie) cu mici cheaguri. Mai devreme mi.am facut un test de sarcina la care cea de.a doua liniuta a iesit foarte slab evidentiata (subtire si usor transparenta). De obicei ciclul este regulat, ma tinea 3 zile abundent, apoi scurgeri usoare pana in ziua a 7.a. Niciodata nu am mai avut probleme. Ultima menstruatie a fost pe data de 2 aprilie, a durat pana pe 7, iar pe data de 6 am avut un contact sexual neprotejat, cu finalizare.
Am 25 ani, nu am mai avut nicio sarcina. Nu stiu daca acum sunt insarcinata, dar stiu ca aceasta menstruatie nu este in regula, de aceea vreau sa ajung cat mai urgent la medic.
1 comentarii
0
19-05-2014, ora 16:35
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

In cazul in care pana in momentul actual nu a aparut menstruatia, in mod normal ar trebui ca testul de sarcina sa fie pozitiv.


O zi placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Top 10 sfaturi oferite de ginecolog
  • Controlul ginecologic la virgine - ce trebuie să știi
  •