Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Gimnastica la 1 an dupa operatie de hernie de disc

17-02-2010, ora 11:26
Autor: Irina.C
Buna ziua,

Acum un an si 2 luni m-am operat de hernie de disc L5-S1, din luna aprilie am facut 2 serii de recuperare timp de 2 saptamani fiecare cu pauza de 2 saptamani intre ele. In fiecare dimineata fac programul de gimnastica care am fost invatata la recuperare (am inteles ca este vorba de programul Williams). Acest program dureaza doar 15 minute. As vrea sa stiu daca as mai putea sa fac si un alt sport sau si alte exercitii intrucat as vrea sa slabesc aproximativ 7 kg (cele pe care le-am pus de cand m-am operat) si stiu ca o dieta fara exercitii este pierdere de timp.

Multumesc,
IrinaC
1 comentarii
28-02-2012, ora 11:26
buna ziua! sunt operata de 3 luni..si acum fac fizioterapie si inca am o durere la picior dar am facut un rmn si am fost la medicul neorichirurg si inca ma mai doare! ce pot sa fac? L5 S1 si inca ma doare pe traiectoria postoperatorie.. am facut si am doilea rmn
Adaugă un comentariu / răspuns


05-01-2015, ora 12:15
Clinicco
Cautati indrumare specializata in vederea recuperarii medicale? Ati avut interventii chirurgicale sau suferiti de afectiuni care necesita kinetoterapie?
Prin intermediul echipamentelor de ultima generatie si cu ajutorul personalului specializat in kinetoterapie, Centrul de recuperare medicala si sportiva Clinicco acorda sprijin si indrumare in vedere recastigarii capacitatii de miscare. Programele desfasurate in cadrul Centrului sunt posttraumatice (recuperare in urma unor traumatisme: fracturi, luxatii, rupturi sau intinderi musculare, entorse), postoperatorii (presupun recuperare dupa toate interventiile chirurgicale asupra aparatului locomotor), specializate in diferite afectiuni (hernie de disc, accident vascular cerebral, scolioza, cifoza, artrita, artoza) sau specializate in accidente sportive.