Giardia-Lamblia copii

23-05-2011
adelar3
Nu este medic/terapeut
adelar3
Copilul meu are 3 ani si la analize i-a iesit Giardia. Dr.mi-a spus sa incep tratament cu Zentel, insa nu prea vreau sa i-l dau...este foarte toxic pt. ficat, si are multe contraindicatii.As vrea sa incep cu ceva naturist, daca stiti un tratament eficient, daca ati folosit ceva pt. lamblii v-as ruga sa-mi dat un sfat.Multumesc
1 comentarii
0
28-05-2011, ora 15:06
1969
Nu este medic/terapeut
1969
Buna ziua, cu siguranta puteti folosi Helmyplant de la orce magazin de produse naturiste, costa 12, 5ron, se dau 10 picaturi pe zi, zece zile la rind.Tratamentul se repeta dupa 7 zile la fel.Da cu copilul are mai multe persoane contact dati la toti acest microb se ia ff usor in fam mea am luat toti 5 de la adulti la cel mai mic, dezinfectatii toate jucariile si calcatii lenjeria intima exact pana la-l inbracatii cu ia.Aveti incredere ca o sa fie bine, nu lasati de azi pe miine acest microb se poate duce la ficat si e f grav, zentel am dat si eu fetitei de 18 ani dat 7 zile la rind cu un regim sever, nu e chiar atat de toxic dar pt, cel mic se poate pe cale naturista.Multa sanatate si sa auzim de bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul