Gaze cronice si urat mirositoare

13-12-2014
bogdanworld
Nu este medic/terapeut
bogdanworld
Am o problema de sanatate in sensul ca trag foarte des gaze (peste 150 pe zi) extrem de urat mirositoare (a sulf, a medicamente). Tin sa mentionez ca am intoleranta severa la gluten, lactate, seminte de floarea soarelui, piersici si nuci; acestea fiind depistate prin analizele facute. De asemenea nu consum absolut deloc varza, fasole, mazare, linte, rosii, castraveti, legume sau fructe cu seminte. Toate produsele pe care le mananc sunt 100% in regimul impus de intolerantele pe care le am, si anume produse exclusive fara gluten sau lactoza, folosesc exclusive ulei de masline sau de orez sau de porumb. Si totusi nu inteleg de ce am in continuare gaze. La inceputul anului am avut 6 luni de diaree cronica cu 15-20 de scaune pe zi, am slabit peste 15kg, dar apoi am scapat de aceste probleme cand am descoperit de ce sufar. Am scapat si de balonare si de alte probleme pe care mi le cauza consumul produselor cu gluten sau cu lactate. In schimb nu stiu de ce nu scap de gaze. De 2 saptamani am in permanenta aceste gaze, desi tin foarte meticulos regimul. Am de asemenea o digestive foarte rapida si normala (1-2 scaune normale spre tari pe zi).

Ma puteti ajuta cu informatii despre acest lucru? Cum as putea scapa de gaze sau ce analize sa fac? Va multumesc anticipat
7 comentarii
0
17-12-2014, ora 16:22
Frasia
Nu este medic/terapeut
Frasia
Un consult de specialitate gastroenterology si efectuarea unor analize recomendate te poate ajuta.Analiza pe Helicobacter Pylori ai facut?Se face di analiza la scaun in sange nu este concludenta.Sanatate.
0
28-12-2016, ora 01:43
ariana1987
Nu este medic/terapeut
ariana1987
Bună seara, va rog ați descoperit problema dumneavoastră? Am exact aceeași problema boala celiaca intoleranta la lactoza și acum am observat ca zilnic ma confrunta cu gaze extrem de urat mirositoare dacă consum ceva cu lactoza se întâmplă cam la jumătate de ora de la masa dacă este cu ulei sau dulce sau altceva nu știu ce... cam la 2 ore de la masa. vacrog dacă ați depistat problema ajutati-ma și pe mine!
1
03-01-2017, ora 14:12
Dr. Chiriac Stefan
Gastroenterologie, Iasi
Dr. Chiriac Stefan
Buna ziua, in primul rand trebuie sa fim siguri ca boala celiaca este confirmata; medicul gastroenterolog va poate stabili diagnosticul de certitudine. Intoleranta la lactoza este relativ frecvent asociata bolii celiace, mai ales la pacientii ce au fost recent diagnosticati. Aceasta se remite in general la un anumit interval dupa inceperea regimului fara gluten (poate dura si cativa ani), cu conditia ca boala celiaca sa fie in remisiune (din nou consultati medicul gastroenterolog la intervalele stabilite). In principiu va recomand sa urmati o dieta stricta fara gluten (chiar si cea mai mica abatere poate sa reactiveze boala) si, pe perioada cat nu tolerati lactoza sa nu consumati produse ce contin lactoza. Trebuie sa aveti grija sa consumati produse cu continut crescut de calciu, precum brocoli, spanac si chiar lapte fara lactoza in acest timp.
0
08-09-2017, ora 22:33
ariana1987
Nu este medic/terapeut
ariana1987
Buna ziua, in legatura cu boala celiaca am refacut la 6 luni endoscopia cu biopsie apoi la 1 an si a iesit ok rezultatul biopsie perfect normal médicul gastroenterolog zice ça din punct de vedere al bolii celiace sunt foarte bine intestinul sa refacut, intoleranta la lactoza este ok are perioade cand imi permite sa consum cate Putin si perioade cand nu pot nici gusta, chiar mai mult ma deranjeaza foarte tare si consumul de produse fara lactoza. Simptomele sunt urmatoarele gaze extrem de urat mirositoate, balonare, pielea extrêm de uscata, aceleasi supprimé le am si daca consum mancare Putin grasa. Am facut nenumarate analize, elastaza, analiza de digestie, de sange, entero ct... nu stiu care poate fi problema... nu réusesc sa casticastig in greutate decat foarte greu si in 2 zile daca nu ma simt bine sau jos ce am pus intr-o l'una. Am probleme cu alergiile rrespiratorii. Astm alergic, rinita alergica nu am miros si gust decat cateva ore pe zi.
M- au vazut mai multi gastroenterologi, nutritionisti, alergolog, pneumolog, psihiatru, Psiholog, hematolog, analizele imi les bune. Unde sa mai caut ? Am 40 de kg care le mentin cu greu. Boala celiaca de 2 ani inainte de diagnosticare am avut 37 de kg de la 52. Va rog un sfat? O parerea?
0
08-09-2017, ora 22:37
ariana1987
Nu este medic/terapeut
ariana1987
Va multumesc anticipat
1
21-10-2017, ora 08:21
nicoaraalexandru
Nu este medic/terapeut
nicoaraalexandru
Aveti mari sanse 99% sa aveti CANDIDA si nu iese in analize. Da o cautare pe net de candida cleanser
0
24-10-2017, ora 22:22
Doct2016
Nu este medic/terapeut
Doct2016
Intolerante alimentare sunt afectiuni secundare, nu afectiuni principale.

Faceti detoxifiere si deparazitare cu produse romanesti sau din afara.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Flatulența după masă - cauze, tratament, sfaturi utile
  • De ce am mereu gaze (cauzele flatulenței cronice)
  •