Gatrita?!

13-10-2012
undergatel
Nu este medic/terapeut
undergatel
buna ziua aqm vreo2-3 sapt ma durea in capul stomacului si mam dus la spital unde un doctor de la mia dat tratament emanera, motilium si gaviscon(sal iau la inceput apoi sal raresc) si sami fac analiza H.pylori si ca as avea probleme cu gastrita(sau ceva de genu) ;am continuat tratamentul, am facut analiza H.pylori si mia iesit pozitiv. mam intors la doctor si mia spus in fuga sa iau tratament pt. H.pylori dar si sa continui tratamentul vechi numai ca acum mia spus sa iau (timp de 1 luna) doar emanera si gaviscon nu si motilium. De la doctorul acesta de la spital mam dus la dr. de familie si mia dat compensat doar emanera si motilium nu gaviscon...am continuat inca 2 saptamani(adica pana acum) cu emanera si motiulium si abia acum miam dat seama ca dr. de la spital mia zis sa iau gaviscon si emanera...ma gandesc ca poate dr. de la spital a gresit zicandumi sa iau gaviscon in loc de motilium, avand in vedere ca la inceput de tot mia zis sa raresc Gavisconul..????? va rog astept un raspuns.
1 comentarii
0
15-10-2012, ora 00:48
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Poti scoate gaviscon si motilium, , dar trebuie sa mergi la medicul de familie cu rezultatul de la analiza H pilori, trebuie sa iei tratament - o combinatie de antibiotice si un inhibitor al aciditatii, trebuie sa scapi de H. pilori. Uita te aici pe forum, la gastro, si ai sa gasesti o multime de comentarii, sugestii, referitoare si la tratamente naturiste.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Tratament gastrită
  •