Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Gat uscat, senzatie de nod in gat

23-02-2011, ora 21:42
Autor: anamrobert
Buna ziua. Numele meu este Anamaria si din luna decembrie am probleme cu gatul, in sensul ca il simt uscat si am un nod in gat. Am fost la medic, unde am facut analize, mai precis: exudat faringian - rezultatul a fost: "s-a dezvoltat flora microbiana normala, Pe mediul sabouraud s-au dezvoltat rare colonii de candida" Ca si tratament mi s-a recomandat Nistatina - 6 comprimate pe zi de 3 ori pe zii (de supt), dupa ce am luat acest tratament am revenit la medic si deoarece starea nu s-a imbunatatit, mi s-a dat alt tratament cu Nizoral 200mg. Nici dupa acest tratament nu se vede nici o ameliorare, mai mult de vro saptamana simt si o durere usoara cand inghit. Sunt foarte ingrijorata si nu stiu ce investigatii as putea sa mai fac sa depistez problema. Mentionez ca sunt fumatoare. Si inca ceva: am avut in familie antecedente de cancer in gat.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
3 comentarii
23-02-2011, ora 18:42
Autor: Teodora M.
Multe din cazurile care par a tine de ORL pot fi de fapt, de natura gastro, adica sa ai reflux, aciditate, hernie hiatala sau orice altceva. Daca de la OLR ti-au spus ca e totul in regula si candida a disparut, consulta si un gastrenterolog pentru o endoscopie la nivelul la care ai problema. sanatate!
27-06-2011, ora 21:41
Autor: oanaalex
Am aceeasi problema, am fost la mai multi doctori, si nu am rezolvat nimic. Nu stiu ce sa fac.Ai rezolvat problema, ma poti ajuta? Am urmat acelasi tratamente ca si tine.
27-06-2011, ora 21:42
Autor: oanaalex
Scuze, "aceleasi".
Adaugă un comentariu / răspuns


05-11-2015, ora 13:30
Grintuss
GRINTUSS - Un nou mod de a trata tusea
Cu ajutorul tusei reuşim să scoatem aerul din plămâni, cu scopul de a elibera căile respiratorii de eventualele materiale prezente aici: mucus, agenţi patogeni, substanţe nocive sau iritante inhalate. Grintuss modulează tusea fără a o suprima şi acţionează protejând mucoasa, calmând iritaţia şi favorizând eliminarea mucusului. Citiți mai multe
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK