Gat intepenit Articulatii care trosnesc tinitus

30-08-2014
flavius123
Nu este medic/terapeut
flavius123
Buna ziua!
Am 18 ani, ultimele analize medicale (sange/urina/scaun, etc.) au fost facute cu 2 ani in urma, acestea iesind perfecte.Fac sport de 5 ori pe saptamana si incerc sa mananc sanatos tot timpul.
Insa, de cateva luni de zile (poate si un an )gatul imi este mai tot timpul intepenit si resimt o durere articulara, iar cand incerc sa fac o miscare mai brusca acesta trosneste ingrozitor. Tin sa mentionez ca articulatiile mi-au trosnit si inainte, insa nu la gat ( coatele, genunchii, dar cele mai frecvente trosnituri au aparut si apar in continuare la glezne. Nu simt durere cand acestea trosnesc sau in general.)
De cateva zile a aparut un alt simptom de care nu sunt absolut sigur ca are legatura cu celelalte : un tiuit in urechi/cap pe care-l aud doar in momentul in care este liniste in camera. Am fost la medicul de familie şi mi-a prescris 2 medicamente: unul pentru dureri musculare (antiinflamator) iar celalalt fiind cavinton (pentru circulatia sangelui la creier), spunand ca aceste simptome sunt mai mult ca sigur corelate si ca va trebui sa incerc sa iau aceste medicamente timp de 10 zile, cauza durerii si faptului ca imi e intepenit gatul fiind statul la PC/curentul. Tiuitul nu a disparut si nu s-a ameliorat, iar durerea de gat a ramas la fel. O pot descrie ca mai mult enervanta, nu este nici pe departe insuportabila.
Credeti ca aceste simptome necesita un consult amanuntit?
P.S: acum cateva ore am observat o formatiune (cel mai probabil osoasa)dupa cap. Va atasez o poza cu locatia exacta (sper ca imi este permis):
https://www.dropbox.com/s/naye7clxttm7ub3/IMG_20140830_165631.jpg?dl=0
(linkul este clean si nu necesita download)

Nu am cunostinte in anatomie asa ca nu sunt sigur daca formatiunea este una normala ( de la coloana vertebrala) sau este ceva nefiresc si necesita un consult. Nu este mobila si este nedureroasa. Trebuie sa apas ferm cu degetul si sa masez ca sa o simt iar cand ma aplec in fata aceasta nu mai este palpabila (din nou, cred ca face parte din structura anatomica insa nu sunt sigur.) Puteti simti aceasta formatiune cand masati in zona mentionata in poza?
Care poate fi cauza acestor simptome/ Necesita un control amanuntit la un specialist?
Va multumesc anticipat pentru posibilele raspunsuri
Numai bine!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum să-ți relaxezi rapid gâtul
  •