Gastrita!!!!

23-12-2012
Cristina Maria03
Nu este medic/terapeut
Cristina Maria03
Buna ziua. In urma cu 2 saptamani m'am trezit cu o durere insuportabila la stomac, dupa care am vomitat. Durerile au persitat si aveam stari de greata zilnic, am fost la medic care mi'a recomdat Omeran si Metroclopramid, evident pastilele le'am luat degeaba pentru ca durerile au persistat si intr'un final am ajuns la spitalul judetean la urgente. Dupa ce mi s'au facut analizele la sange, au depistat ca am o infectie in stomac, dar nu am bacteria Helyco bacter pylori, ci doar o infectie, adica gastrita. Am fost la medicul de familie care mi'a dat dat Controloc 20mg 1 dimineata, 1 seara ;Spasmomen 1 dim/1seara, iar No-spa 80mg dupa masa de pranz, am mai luat si metroclopramid. In ultimele 2 zile nu am mai avut nici o durere, iar starile de greata au disparut de 5 -6 zile, insa astazi m'am trezit cu o senzatie de arsura in capul pieptului si putin gust amar in gura. Tin regim alimentar, beau ceai de gastrita, nu mananc grasimi, evit prajelile, nu beau alcool, beau numai apa, beau 2 gurite 3 de cafea dimineata si fumez 5-6 tigari pe zi. Maine este ultima zi de tratament, am nevoie de un sfat pentru ca sunt disperata, sa fac un test cu bariu sau sa mai continui tratamentul inca 2 saptamani?Ce alte medicamente imi recomadati?
2 comentarii
0
23-12-2012, ora 22:56
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
parere:
nefunctionarea normala a bilei (colecist)
asa ca incercati: Colebil, Bilichol, ceai de menta-caldut.
si
evitati tigarile PE STOMACUL GOL.
p.s.
mancare doar de regim...nu-ti va face f bine.cate un gratar din piept de pui cu cartofi natur,
iti va face bine.
stiai ca si NEMANCATUL iti da durere de stomac???
asa ca,
mananca cate putin SI des
bea ceaiuri caldute.
p.s.2.
fa o analiza din fecale sa vezi DACA nu ai paraziti intestinali.DAU aceleasi simptome SI dureri.

Craciun fericit!
0
06-03-2013, ora 11:33
Cristina Maria03
Nu este medic/terapeut
Cristina Maria03
Revin cu accelasi subiect. Am facut si o endoscopie, unde rezultatul a fost duodenita eroziva, la analizele din fecale mi'a iesit din nou helicobacter pozitiv, deci am urma din nou tratament cu Omeran, Metronidazol si Ospamox, timp de 14 zile. Durerile nici acum nu mi'au trecut, desi am mai luat doar omeram zilnic timp de o saptamana. Astazi m'am hotarat sa incep un tratament cu Redigest, am citit ca este natural si merge bine pentru tratarea duodenitelor. Vreau sa stiu daca gresesc facand tratament cu Redigest si Probiotic. Pur si simplu sunt disperata, sunt 4 luni de cand stau cu dureri constante de burta, degeaba tin regim, beau cafea odata de 2 ori pe saptamana, iar tigari mai fumez cate 5 pe zi. Vreau o parere in legatura cu Redigest si Probiotic !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre ulcer și gastrită
  • Tratament gastrită
  •