Ganglion inghinal

12-01-2009
adina236
Nu este medic/terapeut
adina236
Buna, va rog sa-mi spuneti daca e cazul sa ma sperii sau nu.
De la Craciun, am fost racita mai tot timpul. Apoi, acum o saptamana m-am pomenit cu o candidoza de toata frumusetea. Fac tratament cu Clotrimazol ovule si crema. Aseara mi-am dat seama ca ma doare infiorator de tare in zona inghinala. Mi-am imaginat ca e un cos sub piele. Am verificat.si...nimic. Doar durere maxima, culoarea pielii absolut normala, insa la palpare se simte ganglionul destul de mare. Deocamdata nu pot ajunge la medic datorita programului de 12 ore pe zi.In momentul asta, ma doare orice miscare a piciorului. Sa ma gandesc la cancere si alte minuni sau sa o pun pe baza racelii?
6 comentarii
0
12-01-2009, ora 19:15
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Orice infectie/inflamatie este insotita de o adenopatie regionala, adica o crestere in volum a gangllionilog din zona respectiva.Candidoza vaginala poate explica aceasta crestere in volum a ganglionuluiDar sint importante si alte semne locale(din partea ganglionului)_semne de inflamatie, volum, localizare-ceea ce impune totusi un consult la specialist cit de curind posibil.
0
13-01-2009, ora 08:05
adina236
Nu este medic/terapeut
adina236
Pana am sa ajung la medic, nu as putea face nimic sa-mi atenuez din durere? Abia calc pe picior si merg schiopatand. Mi-e frica sa iau orice fel de calmat ca sa nu il deranjez si mai rau. Vreau sa va precizez ca mi s-au inflamat si din ganglionii mamari. Astept raspuns. Va multumesc de timpul acordat.
0
13-01-2009, ora 08:42
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Poti lua un Piafen / Algocalmin.antiinflamator(diclofenac.ketonal.)dar mai ales fiindca s-au inflamat si cei mamari nu amina sub nici un motiv vizita la medic
0
10-05-2009, ora 20:29
andra:(
Nu este medic/terapeut
andra:(
buna seara, am si eu o problema.in zona inghinala.mi-a aparut o "umflatura"care a inceput cu timpul sa ma deranjeze la orce miscare a pikiorului stang, dar cu timpul a trecut ma tot dadeam k ulei de bebelus, asta a fost acum ceva timp dar saptamana trecuta am observat ca mi-a aparut din nou doar ca este mai mare si ma doare mai tare...este tare si.nu si-a schimbat culoarea pielii.ce crdety ca este ce sa fc?
0
10-05-2009, ora 20:31
andra:(
Nu este medic/terapeut
andra:(
astept un raspuns kat mai urgent va rog frumos...
0
13-05-2009, ora 22:32
marya_dana17
Nu este medic/terapeut
marya_dana17
buna ziua!mama mea este diagnosticata cu limfadenopatie inghinala bilaterala si are dureri. a fost la medici dar nimeni nu ii da nici un tratament. daca puteti sa ma ajutati cu vreun sfat, tratament va rog din suflet sa o faceti! Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.