Ganglion Nodul gat

28-12-2015
Diana
Nu este medic/terapeut
Diana
Acum un an, cred, am sesizat ca in partea stanga a gatului, pe lateral, la aproape 4 degete sub ureche, aveam o mica umflatura, usor mobila, de aproximativ 3 mm, nedureroasa la atingere. Nu i-am acordat atentie la momentul respectiv pentru ca am mai avut ganglioni inflamati.
Acum 2-3 saptamani, in urma unor discutii cu niste prieteni mi-am amintit de micul ganglion/ nodul (nu stiu exact cum sa il cataloghez) si am palpat din nou zona. Marimea a ramas aceeasi, cred eu, dar in timp, zona pare sa devina sensibila.
Acum.. sa-mi fie cu iertare, caci poate-s eu paranoica si mintea-mi joaca feste, dar pot sa jur ca am o usoara durere, sau sa il numesc disconfort, ce pare sa radieze din zona cu pricina catre umar (spate) si catre lobul urechii/ ceafa).
N-as vrea sa ma impacientez, dar as vrea sa stiu (inainte de a ajunge la doctor in ianuarie, sper eu) ce ar putea sa fie. Alte simptome nu am. Lipsa poftei de mancare, poate, dar asta cred ca m-a insotit toata viata.
Poate sa fie de la eventuale probleme dentare? Totusi, este destul de departe de zona cu pricina.
Multumesc frumos!
1 comentarii
0
28-12-2015, ora 08:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da. Rezolvati intai problemele dentare si orice infectie credeti ca ati putea avea. Am si eu asa ceva de 30 de ani dar nu mi -au dat probleme. Doctorul mi-a zis sa ii las in pace in conditiile in care analizele erau bune si nu aveam infectii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noduli la gât (noduli limfatici laterocervicali, noduli tiroidieni)
  •