GLAUCOMUL SI GRADUL DE HANDICAP

25-01-2010
IO-TU
Nu este medic/terapeut
IO-TU
As vrea sa stiu daca avand diagnosticul de ambliopie profunda ochi dr. si glaucom in observatie ochi stg., detinand in prezent certificat de handicap gr. iii, pot sa beneficiez de grad ii de handicap;mentionez ca in urma cu o luna am depus o contestatie la comisia sup. de handicap sector 2, si as vrea sa stiu in acelasi timp daca pot beneficia de art. 47 din legea 448, avand varsta de 52 ani si 33 ani lucrati.
Va multumesc.
2 comentarii
0
01-02-2010, ora 13:05
mihaela ciurea
Nu este medic/terapeut
mihaela ciurea
am fost diagnosticata, urmare a tomografiei, cu glaucom; nu am tensiune intraoculara si mi s-a administrat tratament cu picaturi care scad tensiunea intraoculara. poate fi glaucom secundar? cum se trateaza? as prefera tratament cu laptisor de matca liofilizat. doamna doctor baltateanu unde poate fi gasita? multumesc anticipat!
0
10-02-2010, ora 19:20
marcicv
Nu este medic/terapeut
marcicv
sotia mea a avut in luna noiembrie un atac acut de glaucom, tensiunea intraoculara 70" a urmat tratament, a facut o interventie cu laser la ambii ochi, dar acum cand oboses ochii are dureri si nu poate face nimic.De servici nici vorba pensie nici atat macar de s-ar simti bine. se poate pensiona?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.