Galactoree

07-01-2015
loredami
Nu este medic/terapeut
loredami
am intrerupt alaptarea la 5-6 luni de cand am nascut(prin cezariana) in 2011 din cauza refluxului gastric al copiluiu, fara a lua medicamente specifice pt asta.de atunci am ramas cu o lactatie la ambii sani care se manifesta in special prin presarea usoara a mameloanelor (partea superiora).au trecut 4 ani si nu s-a schimbat nimic. e normal ? se intampla frecvent? initial prin 2012 ginecologul mi-a dat sa fac o analiza in legatura cu lactatia.. al carei rezultat era normal sa fie mare ca indice dar dimpotriva el a iesit prea mic.mi-a zis ca mai mult ca sigur e o eroare..si mi-a prescris dostinex pe care din neglijenta nu l-am luat atunci.acum nu stiu cu ce sa incep, o radiografie mamara ar fi de folos?
2 comentarii
0
08-01-2015, ora 08:25
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Este necesara consultatia la medicul ginecolog. Doar el va poate indruma catre investigatii amanuntite in vederea rezolvarii problemei dvs.

O zi placuta!
0
11-01-2015, ora 07:09
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuia sa iei tratamentul prescris.parerea mea este ca e mai potrivita intai o vizita la endocrinolog ;sub indrumarea lui vei face analize hormonale ( prolactina, estrogenul), o ecografie mamara, o mamografie, un RMN sau un CT cerebral ( nu te speria, nu toate acestea, doar ce va considera medicul ca e necesar). Daca ai de 4 ani aceasta lactatie, RMN-ul sau CT cerebral cred ca va fi necesar.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum influențează riscul de obezitate tipul nașterii – vaginală sau prin cezariană
  • Lactația falsă (gestația falsă, pseudogestația)
  • Cezariana nu afectează calitatea vieții sexuale
  •