FĂTUL ŞI MAMA SA

22-10-2009
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Catave lucruri bine de stiut pt. cei/cele care nu se gandesc ce inseamna sa ai un copil in burta si ce repercusiuni
are un avort in viata omului si mai ales pentru sufletului caruia i se opreste incarnatia in mod brutal.

Citat dintr-un interviu cu Valentina Garlea, clarvazatoarea din Iasi.
-
FĂTUL ŞI MAMA SA

Valentina Gârlea: - Am fost chemată de foarte multe ori la maternităţi, unde m-au dus domnii doctori. Acolo am putut să văd multe, multe femei însărcinate despre care le-am spus la doctori ce vedeam, aflând şi eu multe lucruri noi.

Aşa am văzut că, după ce s-o fixat ovulul în uterul mamei, la 48 de ore după ce o făcut rădăcini, începe să prindă aură, cu straturi de culori. Deşi ovulul va avea în jurul lui, tot timpul, un strat auriu -transparent -, din acest auriu se vor separa culorile - toate cele şapte straturi. Cea mai frumoasă şi mai pronunţată culoare este violetul.

Dar mama nu ştie imediat, după 48 de ore, că este însărcinată. Ea descoperă lucrul ăsta după două-trei săptămâni sau după o lună; abia atunci începe ea să-şi amestece gândurile dacă lasă sau nu acel copil şi ce va face cu el. Insă numai cine vede ca mine poate şti după 48 de ore dacă cineva este însărcinată, văzând aura din uter.

Din momentul în care apar straturile, tot ce gândeşte mama se imprimă şi la copil, în stratul lui violet. Vorbele mamei şi chiar ale tatălui sunt legate şi imprimate pe stratul violet. De aceea se şi spune: "copilul, când se naşte, vine cu trei păcate". Nu-s ale lui, ci ale mamei, funcţie de ce gândeşte ea, de ce vorbeşte şi ce face cât e gravidă şi chiar funcţie de vorbele tatălui.

La ovul, după două zile, se vede de la buricul lui unfiruţ colorat care se agaţă de culoarea violet. Tot de acolo, pe dedesubt, pleacă în sus, către inimă, nişte firuţe de culoare, încâlcite, care îşi iau încet forma de floare. Timp de şapte zile, încă nu pot să văd ce fel de boboc va fi.

(...) Ţâţâna florii copilului e legată de becul (cbakra) lui galben, dar îşi întinde rădăcini şi în afara corpului, până în stratul violet al mamei.

Să ştiţi că aceste legături cu violetul mamei se ţin până la vârsta de şapte ani. Numai după aceea se separă. Legăturile astea sunt energetice, din culori.

În felul ăsta, când văd un copil, uitându-mă în violetul lui, pot să spun unde i se află mama, căci mă duc pe firele copilului şi văd unde este ea. Tot ce face mama, copilul simte, căci se transmite prin culoarea violet.

Dar şi invers, tot ce va face copilul simte şi mama. Dar, după şapte ani, se separă total.

Deci, cât timp copilul e în burta mamei, tot ce gândeşte ea, ce fapte face i se imprimă şi copilului şi el vine cu aşa ceva. Şi nu e adevărat că numai după ce mişcă în burtă, copilul o luat viaţă. Copilului, de când e venit ca ovul şi o luat fiinţă în uterul mamei, i se imprimă pe aura lui gândurile şi faptele mamei. Dacă mama, în viaţa ei, o făcut ceva rău sau poartă un blestem, ea le transmite energetic copilului, astea rămânând imprimate în stratul lui violet.

(...) De aceea, se spune că mama nu trebuie să bea, să nu facă lucruri urâte, să nu vorbească urât şi chiar să nu asculte vorbe rele, dar nici să ascundă că e însărcinată. Dacă tot ascunde lucrul ăsta şi mama va avea frică şi emoţii - pe stratul roz - că va fi descoperită sau că va fi pedepsită, copilul ăla va vorbi greu şi în toată viaţa lui o să mintă. Dacă se întâmplă să aibă chiar gânduri ca să-l omoare într-un fel, înainte de naştere, copilul acela va rămâne în viaţă cu tendinţa - imprimată pe stratul lui violet- de a face crimă; el o să vină cu ceva în spiritul lui ca să ascundă, să omoare, să facă să dispară din viaţa lui ceea ce vede. Şi dacă mama poartă în dânsa un blestem, acesta se transmite şi copilului, fiindcă energia copilului e mult mai gingaşă şi mai primitoare. Şi un blestem sau gânduri rele se pot transmite aşa şi de la bunici, prin intermediul mamei, care o luat energiile rele înainte de a fi născută. Totul este energetic şi lucrurile astea se văd şi pot fi văzute la oricine.

Fiindcă a venit vorba de mame şi de copii, eu văd încă şi altceva, care m-a mirat tare mult la început.

La o mamă de copii, dacă a mai fost însărcinată, se văd imaginile copiilor ca nişte păpuşi, pe primul strat din aură- pe cel verde fumuriu, de lângă corp. Dacă copilul e fetiţă, i se vede în partea dreaptă, lângă buric; dacă are băiat- unul sau mai mulţi-, i se vede în partea stângă.

Văzând aşa ceva, am încercat să aflu şi cine-i tatăl, fără ca să întreb. Fiind mai mulţi bărbaţi în preajmă, am observat că păpuşica ce era în stratul de culoare de la mamă se ducea pe un fir argintiu de la becul (chakra) galben al mamei până la acel tată. Şi, în peste douăzeci de cazuri, le-am spus, fără să ştiu ceva: - Uitaţi-vă, doamnă, soţul dumneavoastră este cel de acolo ! Şi multe doamne au recunoscut că spun bine.

Însă, uitându-mă mai atent, în timp ce forma de păpuşică se ducea la tatăl şi se aşeza tot lângă mijlocul lui, dar în partea inversă, la mamă rămânea imprimată mai departe pe aură forma de păpuşica pe care am văzut-o de la început. Şi aşa am putut să aflu şi să văd că, dacă copilul e fetiţă, păpuşica stă în partea dreaptă la mamă, iar la tată- în partea lui stângă. Pentru băieţi e invers: la mamă apare în partea ei stângă, iar la tată- în dreapta.

Forma asta mică rămâne toată viaţa în aura mamei. Şi acolo se adună mai multe forme dacă mama are mai mulţi copii, chiar dacă pe unii i-a născut mai degrabă- la şapte, la şase sau la cinci luni. Când are mai mulţi copii, primul strat parcă îi este găurit în dreptul buricului: acolo apare o imagine şi, lângă ea, alta. Când sunt câte patru-cinci copii sau mai mulţi, imaginile se suprapun, parcă o păpuşă stă în capul celeilalte. Vorbind cu mai multe mame, le-am spus, fără să ştiu dinainte, câţi copii au; şi ele or recunoscut că-i aşa, că eu m-am uitat la ele şi imediat i-am numărat.

Dar şi la taţi rămâne la fel.

Însă la mamele care n-or mai dat viaţă la copii şi numai i-o avortat, deasupra capului li se vede altceva: se văd imagini de copii rupţi în bucăţi... Oricât de frumoase culori ar avea aura unei femei, deasupra capului i se văd mânuţe, picioare, cap, urechi, care plutesc în aer: dacă a fost fetiţă, îi apar în partea dreaptă; dacă au fost băieţi, sunt în partea stângă. Şi după numărul de găuri din aură- din dreptul buricului - ştiu câte avorturi o avut.

De asta le spun la oamenii care vin la consultaţii în cabinetele domnilor doctori: degeaba omul îşi caută sănătatea cu bani, că dacă el o făcut fapte greşite, trebuie să le plătească într-un fel sau altul. Nu Dumnezeu i-o dat o boală, cauza îi în faptele lui. Dacă omul o avut minte slabă şi o gândit rău, atunci are de plătit din ceea ce o făcut în trecut...

-
Vlentina Gaarlea, s-a nascut acum peste 51 de ani (la anul interviului), intr-o casa taraneasca de primprejurul Iasului. In urma unui accident, ramane fara vederea lucrurilor fizice. Dupa copilarie, ii rodeste, printr-o minune, o alta vedere. Vederea nevazutului, a lucrurilor pe care ochiul obisnuit nu le poate distinge: aura, straturile de culori care ne inconjoara si-n care Valentina poate vedea betesugul si faptele oamenilor lumii acesteia. Mai mult, Valentina intrezareste, ca orice clarvazator veritabil, viitorul, unul nu tocmai fericit pentru specia noastra.


Unele din invatamintele care se pot aduna din declaratiile Valentinei :

- Orice gand si fapta rea sau urata ne cauzeaza imediat o murdarie in aura care va fi cauza mai tarzie a unei boli
- gandurile si faptele rele ale oamenilor creeaza in mod direct catastrofe, inundatii, vreme rea si recolte proste
- Suntem inconjurati de suflete rele, nefericite, care se afla mereu in jurul nostru aici si care fac rau pentru ca au ramas asa cum au fost cand au murit.
- Plini de vicii, fara credinta si dragoste de Dumnezeu si de apoape ne expunem singuri unor pericole invizibile de care nu ne putem pazi singuri si nici nu le banuim macar.
- Nu exista de fapt moarte, sufletul, adica tot ceea suntem noi, cu exceptia hainei carnale, traieste vesnic, dar poate dura foarte mult timp pana ajungem la Dumnezeu si la ferice (in cer) in lumea de apoi, ceea ce se vede la nenumaratele suflete din lumea de apoi care sunt rele si fac rau si nu ajung in zona violeta (cer) asa cum o vede Valentina ci raman aici pe pamant in preajma noastra sau chiar mai jos.
- Toate bolile si tot pacatul sunt vizibile in aura omului. Pentru un suflet curat care a ajuns in lumea spirituala inalta (un inger dau un om ajuns langa Iisus) sau un om de pe pamant care are darul vederii sufletesti (de ex. Arsenie Boca), tot prezentul si trecutul omului este vizibil in aura si din aceasta se poate spune chiar si lucruri despre ce se va intampla in viitor, desi acest lucru nu este prestabilit si nici neschimbator. Este numai o probabilitate previzibila. Soarta fix nu exista.Omul este transparent ca un geam si nu se poate ascunde nicicum. Asa vad si duhurile necurate viciile noastre si ajung sa ne posedeze si sa ne influenteze in mod negativ.
- Copilul din pantecul mamei este influentat de toate gandurile si emotiile mamei cat si a tatalui iar avorturile sunt pacate foarte mari si aduc daune atat mamei cat si sufletului copilului care nu mai poate veni in aceasta lume.
- Atata vreme cat suntem copii suntem curati in aura si paziti puternic de Dumnezeu, mai ales daca parintii nostrii nu au insusi ganduri si fapte rele.
1 comentarii
0
22-10-2009, ora 18:56
Amalia24
Nu este medic/terapeut
Amalia24
Foarte interesant.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul