Frica de singuratate!

03-03-2011
marinika
Nu este medic/terapeut
marinika
Buna seara !
Sunt singur acasa de 3 ani (dar, mai vine mama si sora de 2 ori pe an acasa timp de 1-2 sapt maxim) desi nu ma deranjat deloc acest lucru pana acum 1 saptamana cand, cred, ca am avut o cadere de calciu (imi batea foarte tare inima, tremuram tot si nu ma puteam stapani deloc). Am crezut ca am probleme de sanatate dar nu este asa...am fost la analize de sange, ekg, etc si toate au iesit OK, sunt perfect sanatos.
Chiar si dupa aceste analize tot nu ma simt ok, adica imi e "FRICA" de singuratate, cand ma gandesc ca sunt singur acasa simt ca imi ies din minti+ ca am niste ameteli minore.
Toti din jurul meu m-au sfatui sa ma duc la un psiholog.este cea mai buna alegere?

Sper ca m-am facut destul de inteles, sper sa intelegeti!

Va multumesc anticipat !
6 comentarii
0
03-03-2011, ora 20:07
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
cati ani ai?
0
03-03-2011, ora 20:09
marinika
Nu este medic/terapeut
marinika
19 ani
0
03-03-2011, ora 20:27
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
invita-ti prietenii, colegii mai des.sau invita-ti cel mai bun prieten sa ramana peste noapte la tine...mai des! :) sa invatati impreuna...sau nu stiu...sa faceti diverse lucruri. o pizza la un film, o bere la un meci de fotbal...nu cred ca te-ar refuza in conditiile in care aveti casa la dispozitia voastra :P si eu stau singura, si am incercat sa ma inconjor de prieteni cat mai mult, sa ies cat mai mult atunci cand sunt libera, sa nu stau inchisa in casa pt ca asa ma apuca depresia mai tare, cand ma vad singura. sau...daca nu ai.fa-ti o prietena, si fii sigur ca nu o sa te mai lase singur. sunt atatia adolescenti de varsta ta care se vaita ca nu sunt niciodata singuri acasa, incat tu ar trebui sa profiti de asta. e o varsta la care de obicei simti nevoia sa scapi cat mai mult de parinti! eu zic sa profiti de situatia asta. nu o sa mai fii atat de singur in viitor...cand o sa fii casatorit, o sa ai copii, si casa nu o sa mai fie linistita niciodata!
0
03-03-2011, ora 21:11
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
eu nu sunt medic. sunt doar cateva sfaturi.care pe mine m-au ajutat! chiar nu cred ca ai nevoie de un psiholog. incearca sa nu te izolezi. pt mine prietenii sunt cei mai buni psihologi. poate mai ai si alte rude...unchi, matusi, veri.nu pierde legatura cu ei. mergi la ei in vizita.cheama-i pe la tine. sper ca te-am putut ajuta macar putin! si nu mai fii trist, ai o varsta invidiata de multi si o situatie pe care o poti intoarce in favoarea ta! fii puternic si optimist, si nu lasa disperarea sa te doboare! mai vb...sa-mi mai spui cum iti mai e!
0
04-03-2011, ora 10:48
marinika
Nu este medic/terapeut
marinika
O sa incerc sa iti ascult sfaturile.O sa vb tot pe acest post.
Multumesc mult pt ajutor !
0
08-05-2011, ora 18:55
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Marinica ce mai faci? Cum mai esti? Mai bine?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul fobiilor cu o metodă bazată pe inteligența artificială
  • Tremurături apărute din senin - cauze posibile
  • Frica de păianjeni, diminuată cu ajutorul realității augmentate
  • Tremurături ale mâinii la tineri - cauze și boli posibile, evoluție
  • Terapia prin expunere adresate unei fobii poate avea efect și asupra unei fobii din altă sferă
  •