Fractura metatarsiana

21-09-2012
Andrasmilan
Nu este medic/terapeut
Andrasmilan
Buna! Am fost diagnosticat cu fractura metatarsiana de 2, 3 si 4.. a 4-a cu deplasare.. la 3 zile dupa incident am fost operat, mi sa bagat o tija.. mi sa pus un ghips... pe acel gips l-am purtat 2 saptamani dupa ce am primit un gips cu care sa pot umbla pe care o purtam inca 4 saptamani.. dupa 6 saptamani asa arata piciorul meu : http://postimage.org/image/6qw8p6y9f/. Cum se vede si in poza tija mi-a fost pusa chiar sub piele ca sa poate scoate fara operatie... insa doctorul care m-a operat a pleacat in concediu si mai am avut de asteptat 3 saptamani.. saptamana viitoare ma duc la doctor sa imi scoata tija :).. intrebarea mea este aproximativ in cat timp o sa imi revin 100% si ce as putea face pentru o recuperare mai rapida si buna. Am 16 ani, o inaltime de 170-175 si o greutate de 65 kg.
Multumesc!
2 comentarii
0
21-09-2012, ora 18:15
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Raspunsul avizat necesita cunoasterea atat a situatiei locale (examen clinic direct), dar mai ales a intregului dosar radiologic (radiografii pre-, intra- si post-operatorii).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
30-09-2012, ora 20:38
Andrasmilan
Nu este medic/terapeut
Andrasmilan
Buna! Am fost la doctor si a zis ca anul acesta sa nu il fortez:) M-ar interesa ca daca mi-as achizitiona un suport plantar zona metatarsiana, cu inel ( http://ndmedica.ro/ro/picior/199-suport-plantar-zona-metatarsiana-cu-inel.html ) cat m-ar proteja, as putea sa incep sa ma dau din nou cu bicicleta? Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul