Fractura dubla... tibie+peroneu

05-08-2010
AndriuAdrian
Nu este medic/terapeut
AndriuAdrian
Buna ziuna, ma numesc Andriu Adrian si am apelat la acest forum deoarece am citit lucuri interesante pe forum. Am o problema legata de sanatatea piciorul drept.

Pe data de 15 iunie, la un joc de fotbal, mi-am rupt piciorul. Am fost la spital in primele 3 ore si am fost giagnosticat cu "fractura de tibie si peroneu". In 2 ore am ajuns la spitalul de copii, din judetul Galati. Acolo, nu m-au operat, la cerinta tatalui meu, Mi-au pus ghipsul, si dupa 15 zile am fost la control. Doctorul a spus ca arata foarte bine si sa continui sa tin ghipsul si sa am grija de el. Pe data de 3 august mi l-au dat jos.Prima data m-am speriat deoarece marimea sa era destul de mica, dar mi sa spus ca asa e normal.

Astazi la 2 zile dupa ce l-am dat jos, pot sa misc genunchiul si are o mobilitate cam de 70 %. Ma doare cand incerc sa il aduc mai aproape de pulpa. Zona fracturi, cativa centimetri deasupra gleznei este umflata si cam vanata.

Problema cea mare este ca eu am si un cheag de sange fix la incheietura gleznei.

Astept un raspuns. O sa mai merg vreodata normal sau sa alerg?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul