Fractura + deplasare

08-02-2014
Sabina98
Nu este medic/terapeut
Sabina98
Pe data de 10.06.2012 mi-am fracturat mana stânga ( la încheietura)am făcut exercitii cu de după ce mi-am dat gipsul jos, dar de atunci ma tot soare si mi se umfla. Am fost la mai mulţi medici ortopezi dar toţi au spus ca o sa fie bine dar nu este. Mi-am făcut un film anul trecut se vede ca fractura este vindecata dar am un spaţiu între osul ulna si articulatie. Ce sa fac ca sa nu mi se mai umfel si sa nu ma mai doară?
5 comentarii
0
08-02-2014, ora 15:52
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
postati radiografiile daca se poate, este greu de imaginat la ce va referiti cand scrieti ca ati avea un spatiu intre ulna si "articulatie"
0
09-02-2014, ora 15:43
Sabina98
Nu este medic/terapeut
Sabina98
Lasati-mi adresa de e-mail si o sa vi le pun acolo. multumesc!
0
09-02-2014, ora 20:43
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
adresa mea de mail il veti gasi pe profilul meu
0
10-02-2014, ora 13:09
iuliutza
Nu este medic/terapeut
iuliutza
buna ziua ! mi-am fracturat mana la incheietura in urma unei cazaturi la patinuar, in urma cu 5 zile. am fost de urgenta la spital unde a fost repusa la loc si pusa in ghips. a doua zi s-a mai facut o radiografie si au zis ca e bine. m-i s-a spus ca e ruptura in lemn ( ceva de genul asta). problema mea sunt durerile mari si faptul ca degetele nu se desumfla, am impresia ca ghipsul e foarte strans, imi simt degetele amortite si le misc foarte greu, celelate dureri ale bratului le pun pe seama rupturii, banuiesc ca sunt normale. as dori daca se poate sa stiu ce parerere aveti? ar trebui oare schimbat ghipsul? nu s-a largit deloc. imi e frica sa nu raman cu urmari in zona palmei si a degetelor din cauza asta. va multumesc anticipat!
0
10-02-2014, ora 20:10
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
daca ghipsul este strans si degetele amortite atunci ghipsul trebuie schimbat imediat. trebuie sa va prezentati inca azi la urgente pentru schimbarea ghipsului. problema poate sa se inrautateasca si sa apara leziuni ischemice definitive a musculaturii (contractura Volkmann).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul