Formatiune tumorala solida la ficat

18-01-2011
amiro
Nu este medic/terapeut
amiro
Va rog din tot sufletul, daca o persona cu specializare imi poate oferii cateva lamuriri, legat de urmatorul rezultat, la un examen eco abdominal - varsta pacient 69ani!!! Ficatul prezinta in plan scizural drept o formatiune tumorala solida de 40x60mm.Se dezvolta catre segmentul IV si V, pe fata viscerala hepatica.In jurul acesteia se evidentiaza procese nodulare secundare de 10mm fiecare.Adenopatii de 15-20mm in hilul hepatic, in trunchiul celiac si paraduodenal(dreapta).Ambii rinichi au pozitie, morfologie, diametre si structura normale.Fara alte elemente patologice pentru:splina, ax vascular splento-portal, pancreas si vezica urinara. Astept raspuns cat mai URGENT!!!
Va multumesc,
Cu respect Adina
2 comentarii
0
18-01-2011, ora 22:08
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Trebuie sa consultati un oncolog; pentru a preciza natura tumorii, este necesara biopsia. Pentru stabilirea unui diagnostic de certitudine si a unei conduite terapeutice adecvate, va recomand Centrul de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni; numai bine
0
18-01-2011, ora 22:40
amiro
Nu este medic/terapeut
amiro
Multumesc frumos pentru raspuns, astazi am facut si Computer tomograf, maine primim rezultatul si speram ca va fi bine!O seara placuta!
Cu respect Adina

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.