Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Formatiune hipoecogena

03-05-2012, ora 21:36
Autor: Mecca
Buna ziua, am fost diagnosticata cu o formatiune hipoecogena neomogena cu contur hiperecogen net, poliobat compresibila cu axul mare paralel cu tegumentul amplificare acustica post. si umbre latereale(birads porbabil fibroadenom) fara alte modificari patologice decelabile ecografic. fara adenopatie axilara bilateral. Daca poate cineva sa imi explice mai multe despre asta.. Se poate rezolva numai prin operatie din cate am inteles.
3 comentarii
05-05-2012, ora 17:50
Autor: Casa drhouse | Dr. Balcan Anisoara - Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Este imaginea unei tumori benigne, bine delimitata, separata de restul tesutului, un amestec de nodul cu chist .endocrinologul trebuie sa decida ce e de facut.
11-06-2012, ora 12:19
Autor: lucica1
Buna ziua ! am facut testul si medicul mia dat o diagnostica de care asa scrie : Anterior de muschiul sternocledomastoid o farmatiune hipoecogena de 42x17 mm cu uncluziuni hiperecogene punctiforme pe arie, avascularizata(nedureroasa)- limfom?.
Formatiunea e situata, adiacent paratiroidei, ce este nemodificat la moment.
Este ceva grav ca cancer ? :(
03-06-2014, ora 21:36
Autor: cordoba
Buna.La echo mi s-a descris la san o formatiune hipoecogena de 5/5 MM omogena bine delimitata cu atenuare acustica posterioara si 2 zone hipoecogene neomogene imprecis delimitate de 8/8 mm.Mi s-a spus sa consult un oncolog.Ce puteti sa-mi spuneti?Ce inseamna asta?
Adaugă un comentariu / răspuns


17-05-2013, ora 10:25
Iti imaginezi un fond de ten de care sa te indragostesti ? Daca nu ai incercat niciodata machiajul mineral e momentul sa incepi chiar azi. Daca iti este cunoscut, Glamy are pentru tine o supriza : anotimpul rece iti aduce in plus 20% reducere pentru produsele compacte Bellapierre.
Te asteptam in magazinul nostru online cu un cadou de 25 RON la inscrierea pe site si transport gratuit la toate comenzile tale prin curier rapid.

Vezi cosmeticele minerale de pe Glamy