Flegma in gat si intepaturi in piept

28-03-2009
cosminomu
Nu este medic/terapeut
cosminomu
Buna ziua, problema mea este urmatoarea: de aproximativ 9 luni, in momentul in care tusesc provocat si putzin mai puternic se aude o haraiala urata din plamani, iar dimineatza cand ma trezesc daca trag aier adanc in piept se aude o haraiala inauntrul meu, haraiala care dispare dupa ce tusesc provocat o data de doua ori, plus de asta din aceiasi perioada am o senzatie permanenta de flecma in gat la inghitire mai accentuat dimineata, de tusit nu tusesc doar in momentul in care simt nevoia de a elimina depunerile din gat care ma derajeaza. Iar in unele momente mai simt si intepaturi in zona pieptului in special in partea stanga.
In acest timp am vizitat un medic cardiolog care mi-a facut un set de investigati si a decis ca nu am nici o problema la inima, am vizitat si un medic ORL-is care mi-a gasit o deviatie de spet pe care am operat-o sperand ca imi va fi mai bine, intradevar cu respiratul pe nas nu mai am pb. insa de celelalte simtome nu am scapat:(. Nu stiu ce sa mai fac sa scap de aceste simtome. Am uitat sa precizez ca nu sunt fumator si nici alcol nu consum, iar din momentul in care am aceste probleme nici nu mai fac sport, obisnuiam sa joc fotbal de 2-3 ori pe saptamana.
1 comentarii
0
24-10-2019, ora 21:03
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! Mergeți pentru consult și investigații la pneumologie (spirometrie, radiografie toracică). O seară liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.