Fizic sau psihic?

17-07-2009
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Buna ziua!Recent am facut analize de rutina si s-a depistat o anemie, lipsa de calciu si magneziu.Toate acestea se manifesta sub forma de anxietate, eu fiind deja diagnosticata cu tulburare anxioasa si momentan inca urmez tratament cu Seroxat.Inainte de inceperea acestui tratament psihiatric analizele au iesit bine.As dori sa obtin o parere in legatura cu sursa acestor probleme.Problema este la nivel fizic(lipsa de minerale, vitamine) ori chiar este vorba de tulburare anxioasa.Tin sa mentionez ca Seroxatul m-a ajutat enorm pentru cateva luni, dar nimic mai mult.Urmatoarea intalnire cu medicul psihiatrul o voi avea la sfarsitul lunii august cu scopul de a finaliza tratamentul cu Seroxat(pe care-l iau deja degeaga, nu-si mai face efecul).In urma analizelor recente am aflat ca mineralele pe care le-am luat in trecut nu m-au ajutat deoarece nu am reusit sa le asimilez, astfel incat acum iau injectii intramuscular cu magneziu.Ar trebui sa-mi rezolv aceste carente prima data, sa elimin posibilele cauze fizice si apoi sa astept schimbarile?Iar daca nu se rezolva sa apelez la un nou tratament psihiatric?Sincer nu mai stiu ce sa cred, pe cine sa cred, deoarece ma confrunt cu aceste probleme de mai bine de 2 ani, iar simptomele au ramas la fel.Multumesc mult de parere, va doresc multa sanatate!
7 comentarii
0
17-07-2009, ora 16:09
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Te-ai gandit cumva vreodata sa consulti un medic homeopat sau naturist pt. astfel de probleme care nu pot fi de fapt vindecate cu medicamente chimice ci numai "tratate" ?
Mineralale in formele prescrise de doctori nu au cum sa fie asimiliate caci doza si forma lor este neapta pt. asa ceva. Mineralele trebuie sa fie organice pentru a putea fi asimilate, din plante si nu chimice
Consulta mai degraba un medic homeopat cu experienta care te poate ajuta in amebele probleme cu eficacitate. Dupa cum vezi - si nu esti singura- tratamenzul medicinei clasice nu este in stare sa te vindece. Este timpul sa-ti deschizi ochii...
0
17-07-2009, ora 16:19
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Da, tratament naturist am incercat deja dar tot degeaba.Nu am mai mentionat diverse ceaiuri, ginseng, sunatoare, multe fructe etc..Crede-ma, am ajuns la chimicale doar ca posibila ultima resursa de vindecare; in ultimii 2 ani m-am informat despre aceste afectiuni.Sa nu mai mentionam sedintele de psihoterapie(6 luni, atunci nu luam medicatie, psihologul m-a trimis la psihiatru, chiar nu aveam chef de chimicale).
0
17-07-2009, ora 16:21
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Cred ca ochii cat de cat mi i-am deschis deoarece de-a lungul timpului am avut si tulburari de vedere, am ajuns inclusiv si la oftalmologie, unde, din nou, nu s-a depistat nimic.M-am hotarat sa postez din nou deoarece aici am vazut oameni care se confrunta cu astfel de probleme nu de ani, ci de zeci de ani si m-am gandit ca as putea auzi o parere, pt. ca sincer sunt derutata.Multumesc de raspuns.
0
17-07-2009, ora 16:36
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
vizioneaza emisiunea "Traieste sanatos" din data de 17 iulie a.c., inregistrare pe internet.
Emisiunea trateaza atacurile de panica si tulburarea anxioasa. Invitata o doamna psihoterapeut.
Merita vizionata, te va ajuta mult.
Cred ca stii sa o vezi( cauti la google antena 2, la rubrica emisiuni dai clic, apoi traieste sanatos si inregistrarile sunt fie pe forumul emisiunii, fie pur si simplu acolo la emisiunne, sper ca te va ajuta!)
sanatate!
0
17-07-2009, ora 16:40
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Multumesc foarte mult de sugestie!
0
17-07-2009, ora 16:59
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Este o diferenta mare intre tratament "naturist" si unul homeopat.
Homeopatia este o stiinta exacta aplicata de 200 de ani de mii de doctori care folosesc aceeasi baza in timp ce tratamentele naturiste se bazeaza mai mult pe incercari ale unor indivizi bazate pe experienta personala si care des nu stiu exact ce si cum se da.
In plus nu se stie mai deloc efectul remediilor folosite.
De ex. sunatoarea nu este buna si totusi se foloseste.

In plus forta remediilor homeopate nu se poate compara cu nici o planta sau alta forma de remediu natural, caci de abia prin dinamizarea remediilor se ajunge la forte vindecatoare puternice cu efecte incredibile.
Fara dinamizare plantele nu mai auputere sa ne vindece trupurile slabite din cauza traiului modern.
Aceeai planta de exemplu nu ar aduce nimic la fitoterapie in timp ce in dilutie homeopata are un efect instananeu si puternic.
Consulta un medic homeopat cu experienta care face homeopatie clasica si vei vedea diferenta.
0
17-07-2009, ora 18:51
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Multumesc pt interesul acordat si de faptul ca m-ati lamurit.Da, intr-adevar ar fi si asta o optiune, ma voi interesa in acest scop.Sincer nu mai stiam ce sa cred pt. ca, spre exemplu, am auzit multe persoane care ridicau in slavi sunatoarea in timp ce altii sustineau ca si-au revenit cu o simpla cura de Magne B6.Chiar de aceea prefer sa aud cat mai mult pareri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul