Fimoza cred.

08-09-2009
scoutch
Nu este medic/terapeut
scoutch
Salut. am si eu o problema si cred ca este fimoza insa nu sunt sigur. Cand eram mic am avut o ciuperca p penis shi chirurgul mia facut circumcizie cred, luand o bucata din pielea de pe penis ( partea pe care se afla ciuperca ) shi astfel pielea sa facut mai ingusta formanduse la fel ca in cazul fimozei un cerc stramt la capul penisului astfel incat cand este in erectie nu pot sal decalotez pe tot , doar jumate. Acum as vrea sa stiu daca il tratez ca in cazul unei fimoze adik cu unguent cu steroid sau este un tratament special avand in vedere ca sa format in urma unei operatii, adica trebuie sa fac alta circumcizie ? Si daca se poate trata as vrea sa stiu cum, inafara de unguente.
2 comentarii
0
08-09-2009, ora 17:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Incearca mai intai homeopatia la un medic cu experienta. Fimoza este vindecabila cu ajutorul homeopatei cel putin, problema ta pare insa alta. Unguentele cu steroizi nu-ti aduc decat daune si nici un singur folos mai ales ca nu fac nimic bun la piele ci numai iau durerea in general.
Exista unguente homeopate care pot actiona local si schimba structura pielii cat si granule homeopate pt. astfel de probleme ale pielii. Probabil ca o combinatie este cea mai buna solutie...
0
08-09-2009, ora 20:52
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Consulta un medic urolog!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.