Fiere scoasa

12-05-2012
Alexandra.cr
Nu este medic/terapeut
Alexandra.cr
Buna seara!Bunica mea a fost operata laparoscopic acum o luna.I-a fost scoasa fierea din cauza ca avea multe pietricele marunte si totodata era si inflamata.A fost diagnosticata cu colecistita acuta flegmonoasa microlitiazica.As dori sa stiu ce inseamna si daca e grav acest diagnostic si in cat timp se va recupera.Ea inca se simte foarte slabita, destul de palida, si are dureri.Va rog, raspundeti-mi cat mai repede, daca se poate !Multumesc!
5 comentarii
0
12-05-2012, ora 21:18
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Inseamna exact ceea ce tu singura ai descris : fiere [ colecist ] inflamat si cu multe pietricele marunte.Nu e grav, nu e cancer, daca la asta te gandesti. Se va recupera bunica ta, nu-ti face griji, dar trebuie rabdare caci nu mai e tanara si operatia este destul de recenta.Pentru dureri medicul de familie ii poate da un calmant ; si trebuie sa fie atenta ce mananca, sa tina cont de indicatiile primite la externarea din spital.In cateva saptamani se va simti mai bine.
0
12-05-2012, ora 22:17
Alexandra.cr
Nu este medic/terapeut
Alexandra.cr
Se simte imbalonata, o doare sub coaste in partea dreapta.Ea are probleme cardiace, ia foarte multe pastile de inima si tensiune.Au vreo legatura cu simptomele descrise mai sus?Multumesc foarte mult pt raspuns!
0
13-05-2012, ora 07:59
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Important este regimul alimentar hepatoprotector ; trebuie sa evite mancarurile grele, ce o pot balona ; medicul de familie ii poate da ceva pentru aceste simptome. Pastilele de tensiune nu au legatura cu problemele minore aparute, de fapt, dupa operatie.
0
13-05-2012, ora 09:22
Alexandra.cr
Nu este medic/terapeut
Alexandra.cr
Multumesc foarte mult pentru tot!
0
29-06-2012, ora 10:55
candoi
Nu este medic/terapeut
candoi
buna ziua am fost operat de colecistita cronica acuta acum 14 zile laparascopic nu stiu ce sa intamplat dar ieri am vomitat numai galben amar in mai multe randuri (12 ori)si-am avut dureri ingrozitoare de cap si ameteli in urma cu o zi am mancat niste paste fierte cu mai multe feluri de branza la un restaurant poate sa fie de la aceea mancare?credeti ca esste normal sau am altceva ?VA MULTUMESC
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de colecist (cum doare vezica biliară)
  •