Fibroadenom la san - Ajutati-ma va rog

10-05-2010
Nadylina
Nu este medic/terapeut
Nadylina
Buna ziua !
Am 26 ani (casatorita, nu am copii) si cu 5 ani in urma mi s-a depistat un fibroadenom la sanul stang. Dupa recomandatia medicului l-am operat. Acum tot acolo in coada cicatricei mi-a reaparut, asa presupun ca a recidivat. Si iarasi medicul mi-a zis sa-l operez. Intrebarea mea ar fi, cat de grava este aceasta recidivare? Exista inca riscul sa mai recidiveze iarasi si cum ar putea evolua pe mai departe? (Sunt fffoarte speriata si ingrozita de cele ce mi se intampla)
Tin sa mai mentionez ca la ecografie mi s-a pus diagnosticul "mastopatie dishormonala bilaterala moderata". SPUNETI-MI VA ROG MULT CE INSEAMNA ACEASTA BOALA SI CUM SE POATE TRATA? Mi-a zis sa folosesc progestogel, dar nu prea am incredere in aceasta crema mai ales ca e pe baza de progesteroni sintetici.
Astept un raspuns, va multumesc frumos !
2 comentarii
0
10-05-2010, ora 13:32
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Draga mea, intra -* si cauta dictionarul medical.Daca nu reusesti lasa-mi mesaj privat.






(*modificat de administrator)
0
13-05-2010, ora 22:03
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Am o intrebare catre administrator...de ce imi modificati mesajele?? Am observat ca pe acest forum ne raspundem unii altora ca medicii nu prea se sinchisesc de bolnavi asa se intimpla si-n spitale -daca dai plicul gros esti bagat in seama...daca nu...mori cu zile.

Am un mesaj catre acei membri care sint bolnavi si vor sa se interneze in IASI...dragilor fugiti cit va tin picioarele...mergeti in alte orase.oriunde numai aici nu...daca vreti sa stiti ce se intimpla in spitalele ieseni trimiteti mesaj privat si-o sa va dau citeva exemple concrete...multa sanatate tuturor! si nu mai asteptati raspuns de la medici ca nu au timp!?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Viața cu fibroadenom mamar - riscuri, prognostic, evoluție
  •